Simav'da güvenlik denetimleri - Son Dakika
3.Sayfa

Simav'da güvenlik denetimleri

Simav\'da güvenlik denetimleri

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Türkiye huzur ve güven uygulaması kapsamında, yol kontrolü ve aramaların düzenli olarak icra edildiği bildirildi.

04.07.2020 10:45  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Türkiye huzur ve güven uygulaması kapsamında, yol kontrolü ve aramaların düzenli olarak icra edildiği bildirildi.

Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, 2020 yılı Haziran ayı güvenlik denetimlerini değerlendirdi. Kaymakam Halim " İlçemizin güvenliğini sağlamak adına, polis ve jandarma ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışıyor. Haziran ayında Simav ilçesi genelinde, 5 bin 543 araç denetlendi, 8 bin 730 kişi hakkında genel bilgi toplama (GBT) sorgulaması yapıldı, haklarında arama olan 6 kişi yakalandı, 91 araç trafikten men edildi, 581 araca/ kişiye trafik cezası uygulanarak, 287 bin 93 TL trafik cezası kesildi. İçişleri Bakanlığı'nın öncelik olarak ele aldığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında, ilçe genelindeki polis bölgesinde 696 gram esrar, jandarma bölgesinde bin 38 kök haşhaş ele geçirildi, bunlarla ilgili 8 kişi adli makama sevk edildi. İlçe genelinde metruk bina olarak tespit edilen 170 binanın yıkımı gerçekleştirildi" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Simav'da güvenlik denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
    16:57 Adıyaman'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

    Adıyaman'ın Altınşehir Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan Hasan A. ve Halil İbrahim D. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan kişi yakalandı
    16:53 Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan hapis cezası bulunan kişi yakalandı

    Amasya'nın Merzifon ilçesinde hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Z, ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından Mahsen Mahallesi'nde yakalandı. Yakalanan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı
    16:48 Kastamonu'da kasten yaralama ve gasp şüphelisi tutuklandı

    Araç İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bir kişinin yaralanması ve gasbedilmesi olayıyla ilgili çalışma başlattı. Yakalanan şüpheli Y.G, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten yaralama ve gasp' suçundan tutuklandı.

  • İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti
    16:44 İzmir'de kavga sonucu bıçaklanan genç hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan bir kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanan 17 yaşındaki genç, hastanede hayatını kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansırken, anne uyuşturucunun olayın sebebi olduğunu belirterek suçluların en ağır cezayı almasını istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement