Simav'da Pazarcı Esnafına Çöp Torbası Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Simav'da Pazarcı Esnafına Çöp Torbası Dağıtıldı

Simav\'da Pazarcı Esnafına Çöp Torbası Dağıtıldı

Kütahya’nın Simav ilçesindeki halk pazarında, alış-veriş sonrasında ortaya çıkan çevre kirliliğini önlemek amacıyla 250 pazarcıya çöp torbası dağıtıldı.

08.03.2018 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav ilçesindeki halk pazarında, alış-veriş sonrasında ortaya çıkan çevre kirliliğini önlemek amacıyla 250 pazarcıya çöp torbası dağıtıldı.

Simav Belediye Başkan Vekili Ramazan Sarı, halk pazarı sonrası Simav'da etrafa dağılan çöplerin çevre kirliliğine yol açtığını, bu sebeple pazarcı esnaflarına çöp torbası dağıtarak önlem aldıklarını belirtti. Sarı, "Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekipleri ile koordineli bir çalışma yaparak, 'Halk Pazarı' alanında tezgah açan 250 pazarcı esnafına çöp torbası dağıttık. Günün sonunda tüm çöpler bu torbalara konularak, temizlik çalışanları tarafından toplanacak" dedi.

Pazarcı esnaflarından çerezci Süleyman Kayıkçı, (58) belediye tarafından başlatılan çöp torbası dağıtımına destek verdiklerini belirterek, bundan sonra pazar sonrası çöplerini toplu olarak çöp torbasına bırakacaklarını, kurallara uymayan esnaf arkadaşları olursa uyaracaklarını söyledi. (MEİ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Simav'da Pazarcı Esnafına Çöp Torbası Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı
    14:38 İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kazayı atlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Başıboş köpek dehşeti kamerada: Yaralanan kadın tanınamaz hale geldi
    14:37 Başıboş köpek dehşeti kamerada: Yaralanan kadın tanınamaz hale geldi

    Edirne'de başıboş köpeklerin kovaladığı esnada kaçarken yere düşen ve kanlar içinde kalan yaşlı kadının o anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Edirne'de çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan 74 yaşındaki Zehra Oluçay, ölümden döndü. Köpeklerin saldırısı kameraya yansıdı. Mahallede yaşayan öğrenciler, her an köpek saldırısına uğramaktan korktukları için okula gidemediklerini söyledi.

  • İstanbul Valisi Davut Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti
    14:34 İstanbul Valisi Davut Gül, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti

    İstanbul Valisi Davut Gül, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden başarıyla çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na iade-i ziyarette bulundu. Gül, seçim sonrasında kendisini ziyaret eden İmamoğlu'na, tebriklerini iletti.


Advertisement