Şimşekler Grubu'ndan Vali Coş'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Şimşekler Grubu'ndan Vali Coş'a Teşekkür

Şimşekler Grubu\'ndan Vali Coş\'a Teşekkür

Adana Demirspor'un Şimşekler Grubu, Mavi-Lacivertli takımın kendi sahasında Manisaspor'a 2-0 yenildiği PTT 1.Lig Play-Off maçının ardından deplasmanda yapacağı rövanş maçı için otobüs tahsis eden Vali Hüseyin Avni Coş'a teşekkür etti.

22.05.2013 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'un Şimşekler Grubu, Mavi-Lacivertli takımın kendi sahasında Manisaspor'a 2-0 yenildiği PTT 1. Lig Play-Off maçının ardından deplasmanda yapacağı rövanş maçı için otobüs tahsis eden Vali Hüseyin Avni Coş'a teşekkür etti.

Şimşekler Grubu'nca yapılan açıklamada, Vali Coş'un sezon başından beri Adana Demirspor'a ve taraftarlarına ilgisini ve desteğini esirgemediği belirtilerek, "Bugün bir kez daha büyüklüğünü göstermiş, zorlu Manisaspor maçı öncesi Adana Demirspor taraftarını yüzüstü bırakmamıştır" denildi.

Açıklamada daha sonra şunlara yer verildi:

"Büyükşehir Belediyesi'nin, ilk maçın olumsuz sonucu nedeniyle Adana Demirspor taraftarına otobüs tahsis etmediği ve bu konuda herkesin duyarsız kaldığı bir ortamda Sayın Valimiz Manisa'ya otobüs kalkması için öncülük etmiş, organizasyonu sağlamış ve örnek bir duyarlılık sergileyerek bu hayati maç öncesinde, Adana Demirspor'umuzun yalnız kalmaması konusunda yanımızda olmuştur.

Gerçek Adanalılık budur. Adanalılık ruhunun sergilenmesi budur. Adana'ya sahip çıkmak, Adana'nın sporuna sahip çıkmak, taraftara sahip çıkmak budur. Tüm Adana Demirsporlular adına Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş'a teşekkürü bir borç biliriz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şimşekler Grubu'ndan Vali Coş'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement