Sımsıcak Bir Aşk Hikayesi "HAYAT Öpücüğü" - Son Dakika
Güncel

Sımsıcak Bir Aşk Hikayesi "HAYAT Öpücüğü"

9 Ekim 2015'de vizyona giren, yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin proje tasarımı Ali Sunal'a ait.

15.10.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YAŞAMANIN DEĞERİNİ BİL…

Hastalık hastası, titiz ve takıntılı Metin (Ali Sunal) ile yaşam dolu Hayat'ın (Hatice Şendil) hastanede başlayan ilişkilerini ve bu ilişki sayesinde yaşadıkları dönüşümü konu alan "HAYAT ÖPÜCÜĞÜ" samimi, eğlenceli ve bir o kadar da dokunaklı, romantik kurgusuyla yeni sezonun en dikkat çekici filmlerinden biri olmaya aday.

Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın yazdığı "HAYAT ÖPÜCÜĞÜ"nün yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

HAYATIN TADINI ÇIKAR…

Ayda Aksel, Ahmet Saraçoğlu, Janset ve Zerrin Sümer gibi ekranların sevilen isimlerinin de oyuncu kadrosunda yer aldığı "HAYAT ÖPÜCÜĞÜ"; hayatın her koşulda güzel olduğunu ve şartlar ne olursa olsun aşkının peşinden gidilmesi gerektiğini bambaşka bir dille anlatıyor.

İZMİR GÖSTERİMİ 17 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ OPTİMUM OUTLET'TE

Filmin başrol oyuncuları ve yönetmeni, İzmirli sevenleri ile saat 15:30'da Optimum Outlet te bir araya gelecek. AVM meydanında yapılacak olan söyleşiden sonra film gösterimi için 16:20'da Cinemaximum salonlarında buluşacaklar.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey "İzmirli sinemaseverler ile sezonumuzun ikinci sinema etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duyacağız" dedi.

FİLMİN KONUSU

Maceradan ve hastalıktan ölesiye korkan Metin bir gün yaşam dolu Hayat'a rastlar. Kavgalarla başlayan ilişkileri bir hayat öpücüğü gibi ikisinin de hayatını değiştirir ve Metin bu aşk sayesinde yaşamanın hayatta kalmaktan fazlası olduğunu öğrenir. Yaşamı böylesine seven ve yaşamdan böylesine korkan bu iki insan bütün imkansızlıklara rağmen birlikte mutlu olmayı becerebilecek midir?

Hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan romantik ve dokunaklı hikayesiyle bu film sevginin iyileştirici gücünü izleyiciye taşıyacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sımsıcak Bir Aşk Hikayesi 'HAYAT Öpücüğü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement