Akçıl'dan Tarkan'a 'Yeniden Başla' Mesajı - Son Dakika
Magazin

Akçıl'dan Tarkan'a 'Yeniden Başla' Mesajı

Akçıl\'dan Tarkan\'a \'Yeniden Başla\' Mesajı

Sinan Akçıl, bir Arap kanalına verdiği röportajda, halefleri Tarkan, Kenan Doğulu ve Mustafa Sandal'a mesaj gönderdi. Akçıl, "Kariyerlerine yeniden başlamalılar" dedi.

06.09.2014 10:38  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan Sinan Akçıl, Birleşik Arap Emirlikleri'nin kanallarından MBC4'ün sorularını yanıtladı. Akçıl, haleflerine seslenerek " Tarkan, Mustafa Sandal, Kenan Doğulu onların tekrar kariyerlerine başlamaları gerek. Onlar zaten çok saygı duyulan isimler. Ancak, yeni kuşakta biz çalışırsak biraz daha şanslıyız. Çünkü; kendimizi internet üzerinden anlatabiliyoruz" dedi.

Son olarak 'Tabi Tabi' şarkısı internette yaklaşık 20 milyon kez tıklanan Sinan Akçıl'ın, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Ebru Şallı'yı 3 kez öpmesi ile medyada geniş yer bulmuştu. Röportajda, Akçıl'a olan ilginin aynı törene katılan Jessica Alba'nın önüne geçtiğine vurgu yapıldı.

"BABAM CD'LERİMİ GİZLİ GİZLİ DİNLİYOR"


Sinan Akçıl, Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Ekstra' programında Liana Dahdouh'un sorularını yanıtladı. Babası Saim Akçıl'ın konservatuarda profesör olduğunu kendisine zaman zaman, "Kızlar sürekli seni soruyor; sen ne iş yapıyorsun" diyerek takıldığını anlatan Sinan Akçıl, "Bavulunda kaç kere CD'mi gördüm. Gizli gizli dinliyor yani. Ama annem: 'Number one fan', her konserde en önde" diye konuştu. Sinan Akçıl, Türkiye'den de dünyaya açılabilecek starlar olduğunu düşündüğünü, bunun bir önceki kuşak için biraz zorlaştığını kaydederek şöyle devam etti:

"ŞARKI YAPMAM İÇİN SEVMEM LAZIM"

Akçıl, bir iki örnek dışında sevmediği bir kişiye şarkı yapmadığını anlatırken, "Müziği çok kalpten yaptığım için sevmediğim kişilere şarkı yapmıyorum çünkü o kişiyi sevmiyorsam, başarılı olacağını hissetmiyorsam veya o kişiye saygı ve sevgi duymuyorsam o şarkının hit olması da çok zor" dedi.

YENİ KLİP HATIRLASANA ŞARKISINA ÇEKİLDİ

Sinan Akçıl, 'Hatırlasana' isimli şarkısına klip çektiklerini, bunun 20 milyon izlenme ile rekorlar kıran 'Tabi Tabi'nin bir anlamda devamı olacağını, 5-10 metrekare alanda çektikleri kliplerin daha sonra milyonlara ulaştığını söyledi.

"VÜCUDUMDAKİ DÖVMELERİN MANEVİ DEĞERİ VAR"

Sinan Akçıl, vücudundaki dövmelere ilişkin şunları anlattı:

"Sağ omzumdaki Arapça yazıyı çok soruyorlar. 'El hamd' (Şükür) demek. Bunu ben kendim çizdim. ABD'de Miami'de yaptırmıştım. O zamandan beri bana sosyal medyadan aynısını yaptırıp, yollayanlar oluyor. Hoşuma gidiyor. 'Bunu neden yaptırdın' dersen; Allah ile aramdaki bağa çok inandığım için. Şarkılar da oradan geldikten sonra beynim, beynimden burama (Kalbime) inerken burada boyun ve şah damarı tarafı olduğu için. O El Hamd hiç bitmesin diye 'Allah'tan bana hep gelsin' sözler müzikler ve hiç kesilmesin diye kendimi çok iyi hissettiren bir dövme. Sağ ayağımda bir taç, kral şeyi ve nota. Sağ kolumda askerlik tatusu ve uğurlu rakamlarım. Kolumda da mızrak ucu. Büyük dövmeleri tercih etmiyorum, ufak ufak olsun ancak bir anlamı olsun istiyorum dövmelerin"

"MAVİ MAVİ'Yİ BRAD PITT'E YAZMADIĞIMA GÖRE..."

Akçıl, sevilen şarkılarından 'Mavi Mavi'yi kime yazdığının çok belli olduğunu anlatırken, "Brad Pitt olmayacağına göre.. Ama sonuçta her yazdığımı direkt yalnızca 'o kişi' diye insanlar algılamıyor. O kişi kendi hayatında siyah, kahverengi, yeşil gözlü birisi varsa. Ona uyarlayabiliyor. 'Mavi mavi' bölümünü çıkarırsan diğer bölümler direkt aşk hikayesi zaten. Herkes kendisine uyarlayabilir. Ben şarkılarımın 1 kişiye kilitlenip insanların hayallerinden uzaklaşmasını istemiyorum" diye konuştu.

Magnum Altın Kelebek Yarışması Ödül Gecesi'nde içinden geldiği gibi davranarak Ebru Şallı'nın yanına gittiğini anlatan Sinan Akçıl, "Orada da içimden gelen neyse onu yaptım. 'Kurguladı', 'Planladı' dediler. Ama hayır. Ben piyanoyu çalmaya başladığımda (Ebru Şallı'nın) nerede olduğuna baktım. Ondan sonra şarkının ortasında içimden geldi, alnından öptüm 3 kere. Halk seyrediyordu. Çok mutluluk mesajı geliyordu. Salonlarda böyle ödül törenlerinde herkes asık suratlıdırlar. Ben ortama biraz da mutluluk katmak istedim. Gazetelerde yazılanlara çok alışığım. Ertesi gün uyandığımda Jessica Alba'ya üzüldüm. Hiç kimse onun geldiğinden bahsetmiyordu. Benim konumumdan bahsediyorlardı" dedi.

"EVLİLİK DEĞİL KARİYER ÖN PLANDA"

Akçıl, "Ne zaman evleneceksin?" sorusuna, bunun zamanlamasının olamayacağını savunurken, "Ne söylesem boş. Kader. Ama öncelikle kariyerimde odaklanmak istediğim şeyler var. Bu 5 sene mi önce mi olur bilemiyorum. Ama açıkçası öyle bir şey düşünmüyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Akçıl'dan Tarkan'a 'Yeniden Başla' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement