Sinan Akçıl, Eşi Burcu Kıratlı'dan Boşanacakları Yönündeki Haberleri Yalanladı - Son Dakika
Magazin

Sinan Akçıl, Eşi Burcu Kıratlı'dan Boşanacakları Yönündeki Haberleri Yalanladı

3 ay önce evlendiği oyuncu Burcu Kıratlı ile boşanacakları söylenen Sinan Akçıl, telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında çıkan haberleri yalanladı.

08.04.2019 10:45  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl son günlerdi yurt dışında nikah masasına oturan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Hadise'yi kıskandığı için boşanacakları iddia edildi.

Çıkan haberlerin ardından 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Sinan Akçıl, boşanma iddialarını yalanladı.

"BOŞANMA YOK"

Konu hakkında sesli bir açıklama yapmak istediği için programa telefonla bağlanmak istediğini söyleyen Akçıl, boşanma iddialarına şu sözlerle son noktayı koydu: "Böyle haberler çıkıyor ve tabi ki de çıkacak ama biraz erken çıktı. Böyle bir durum yok. Tabi ki de tatsızlıklar her ilişkide olur. Biz bu tartışmaları aşan bir çiftiz.

Sinan Akçıl, Eşi Burcu Kıratlı'dan Boşanacakları Yönündeki Haberleri Yalanladı

"ESKİ SEVGİLİMİN ADINI ZİKRETMEDİM"

Eski sevgili haberleri yalan ben kimsenin adını zikretmedim. Kesinlikle öyle bir röportaj da yok. Evlilik kurumu varken eski sevgililerin adının geçmesi beni ve Burcu'yu çok üzer. Biz 'yaza düğün yapalım' derken bu tarz haberlerin çıkması hoş değil.

Sinan Akçıl, Eşi Burcu Kıratlı'dan Boşanacakları Yönündeki Haberleri Yalanladı

"BURCU'YU ÇOK KISKANIRIM"

Avukatımla görüşme durumum da yok. Tabi ki de karşılıklı kıskançlık her zaman olur ama bu ilişkinin tadı tuzudur birbirimizi rahatsız etmeyecek şekilde. Bende Burcu'yu çok kıskanan biriyim.

Sinan Akçıl, Eşi Burcu Kıratlı\'dan Boşanacakları Yönündeki Haberleri Yalanladı

Son Dakika Magazin Sinan Akçıl, Eşi Burcu Kıratlı'dan Boşanacakları Yönündeki Haberleri Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Şebnem: TANZİM SATIŞI ÇIKARAK AK PARTI, DAHA OY VERIN, SÜRÜNÜN BETER OLUN, NEYMİŞ EFENDIM METROBUS YOLU YAPTIRMIŞ, NEYMIS EFENDIM , HAVAALANI YAPTIRMIŞ, BIZLERIN PARASIYLA YAPTIRDI ANLAYIN TÜRK HALKI ARTIK. 3 14 Yanıtla İdil: Bizim paramız mı vardı ? Unuttun şebneeem unuttun çamurda kirde otobüs beklemeyi tabi borc isterdi ecevit haklısın metrobüs sana fazla patlican biber yiyemezsen degil hastanede mikroptan ölüp ölün rehin kalıyodu paran yoksa sen oğlum varyaaaaa agzıyla konus sebnem 0 1
  • 34: Hadisenin nesini kıskandı anlamadım 3 2 Yanıtla
  • Şebnem: Ne sevmesinden bahsediyorsunuz ya, Burcu senın gıbı asil bır kadına , bu zıpdırı çıktık sinanla evlenmek hiç yakışmadı . 4 0 Yanıtla
  • 123: Bu evliliğe en fazla birde yaz aylarını veriyorum okadar 3 0 Yanıtla
  • MOPE0707: ne fırsatcılıgı piyasa neyse o alan almayan belli olsun ac kalın sürünün beter olun oy verirken aklınız nerdeydi simdi fırsatcılar diyebiliryonuz 3 0 Yanıtla

Advertisement