Sinan Çetin, "Hastane Masraflarını Ödemedi" Diyen Cem Özer'e Sitem Etti - Son Dakika
Güncel

Sinan Çetin, "Hastane Masraflarını Ödemedi" Diyen Cem Özer'e Sitem Etti

Sinan Çetin, "Onun setinde ayağımı kırdım, hastane masraflarını ödemedi" diyen Cem Özer'e sitem ederek "Yoğun bakım masraflarını karşılayamayız. Kendisini oyundan attık." dedi.

29.01.2019 10:52  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Film setinde ayağını kırdıktan sonra kendi rahatsızlığından dolayı 42 gün yoğun bakımda yatan oyuncu Cem Özer, filmin yapımcısı Sinan Çetin'e "Hastane masraflarını bilme ödemedi" demişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına özel açıklama yapan Sinan Çetin, Cem Özer hakkında ilk kez konuştu

"ÇOK KIRILDIM, CEM ÖZER'İ ARAMIYORUM ARTIK"

Özer'in açıklamalarına karşılık veren Sinan Çetin, şöyle konuştu: Ben çok kırıldım Cem Özer'i aramıyorum artık. Ben onu hiç zorlamadım. Kendi beyanatları da var, haberler var, şahitler var. Ben böyle bir konuyla Cem Özer gibi büyük bir şahsiyetle yan yana olmaktan hiç hoşlanmıyorum.

Sinan Çetin,

"42 GÜN YATMASININ MASRAFLARINI KARŞILAYAMAYIZ"

Hastane masrafları için elimizden geleni yapacağız. Bilmiyorum, nedir o masraflar… Bize yansıyan masraflar kırık, çıkıktan dolayı olan masraflar değil onun hastanede 42 gün yatmasından doğan masraflar. Biz o kadarını karşılayamayız. Kırık, çıkıktan doğan her türlü masrafları karşılayacağız.

"MAĞDUR OLDUK KENDİSİNİ OYUNDAN ATIYORUZ"

Biz çok mağdur olduk. 42 gün set bekledi. Cem Özer filmde devam etmeyecek.Hakkımızda yalan söylemeseydi devam ederdi ama artık etmeyeceğiz. Bir sözleşme imzaladık, sözleşmeyi biz feshi ediyoruz, kendisini oyundan atıyoruz.

Sinan Çetin,

"HASTANE PARASINI BİLE ÖDEMEDİ"

Oyuncu Cem Özer, Sinan Çetin hakkında şöyle konuştu: "Sinan Çetin'le mahkeme süreciyle uğraşacağız. Sigortayı geçtim, hastanenin parasını bile ödemedi. Üzerine düşen ve yerine getirmesi geren şeyleri yapmadığı için belli bir bedeli olması gerekiyor, bir ceza yani. Nasıl ki kırmızı ışıkta geçerseniz ceza öderseniz. Bu da kırmızı ışıktan geçmekten daha önemli.

Sinan Çetin,

"SİNAN ÇETİN BÜYÜK PARA KAYBEDECEK"

Kendisinin filminden çıkmam bana bir şey kaybettirmez ama kendisi parayı çok sevdiği için söylüyorum. Oldukça büyük para kaybedecek. Benim kalbim kırık, gönlümü alması gerek. Beni hastanede ziyaretime geldi. Sırf ne zaman çıkacağım ve filmine devam edeceğimi öğrenmek için.

Sinan Çetin,

"SİNAN'IN ZORLAMASIYLA AYAĞIMI KIRDIM"

Bana aracılar koyup, onu aramamı bekliyor. Onun beni araması gerekiyor. Ben ip atlarken ayağımı kırmadım ki. Sinan'ın sahnesinde, Sinan'ın zorlamasıyla ayağımı kırdım. Gerekli önlemleri almadığı için bu duruma düştüm. Kamuoyunda benden özür dilemesi ve bir daha hiçbir emekçiye böyle davranmayacağı yönünde garanti verirse barışırım onunla."

Sinan Çetin, "Hastane Masraflarını Ödemedi" Diyen Cem Özer\'e Sitem Etti

Son Dakika Güncel Sinan Çetin, 'Hastane Masraflarını Ödemedi' Diyen Cem Özer'e Sitem Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • alican: adam,sanki hastahanede alem yapmış.sinan çetin söyledikleri çok saçma,biz sadece kırık,çıkık masraflarını öderiz diyor. 8 0 Yanıtla
  • Bursalı: Bu sinan çetin öyle vicdansız bir adamki..oğlunun yaptıkları bi dünya polisimizi şehit etti..sinan çetin seni sevmiyorum.. 5 0 Yanıtla
  • Faruk: Sinan çetin gözümden cok düştü 4 0 Yanıtla
  • Memleketim: Kul hakki yemek günah. 3 0 Yanıtla
  • Feryal: Sinan Çetin'nin parasimi kalmamiş bu kadar dirdir ediyor 1 1 Yanıtla

Advertisement