Sinan Gümüş: Topu Ne Zama Ayağıma Alsam Uğultu Kopuyor, Takımdan Ayrılacağım - Son Dakika
Spor

Sinan Gümüş: Topu Ne Zama Ayağıma Alsam Uğultu Kopuyor, Takımdan Ayrılacağım

Galatasaray'da forma giyen Sinan Gümüş, Benfica maçı sonrası "Burada yılda 4 milyon euro alan futbolcuların performansları konuşulmuyor, topu ne zaman ayağıma alsam büyük bir uğultu kopuyor." diyerek ayrılık kararı aldı.

17.02.2019 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da Sinan Gümüş'ün Benfica maçı sonrası soyunma odasında, "Burada yılda 4 milyon euro alan futbolcuların performansları konuşulmuyor, topu ne zaman ayağıma alsam büyük bir uğultu kopuyor" diyerek isyan ettiği ve ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

Son haftalarda oynadığı tüm maçlarda tribünlerden büyük tepki alan Sinan Gümüş, son olarak Benfica maçında da aynı şeyleri yaşadı.

SEZON SONUNDA AYRILACAK

73. dakikada Ndiaye'nin yerine oyuna giren Sinan Gümüş, topu ayağına her aldığında taraftarların tepkisiyle karşı karşıya kalırken genç oyuncunun bu durumu kabullenemediği ve sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılabileceği ifade edildi.

Akşam'da yer alan habere göre 2-1'lik mağlubiyetin ardından soyunma odasında isyan eden Sinan Gümüş'ün moralinin bir hayli bozuk olduğu belirtildi.

MENAJERİNE TALİMAT VERDİ

24 yaşındaki oyuncunun menajerine talimat vererek "Burada yılda 4 milyon euro alan futbolcuların performansları konuşulmuyor, topu ne zaman ayağıma alsam büyük bir uğultu kopuyor. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor, sen görüşmelere başla" dediği iddia edildi.

Sinan Gümüş: Topu Ne Zama Ayağıma Alsam Uğultu Kopuyor, Takımdan Ayrılacağım

Son Dakika Spor Sinan Gümüş: Topu Ne Zama Ayağıma Alsam Uğultu Kopuyor, Takımdan Ayrılacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Umut45 : Şükür kurtuluyoruz senden geldiğimden beri bir tık ilerleyemedin takıma katkın çok az ve her topu kaybedıyorsun hiç gelişmedin futbolda ilk geldığin günkü gibisin gençsin ama yeteneklerin büyük takım için çok yetersiz kısaca aydın yılmazdan hiç farkın yok onun gibi kaybolmaya mahkumsun git git artık 3 7 Yanıtla
  • TÜRK: fenerbahçe. 1 7 Yanıtla
  • edirne22: kaybol git bir maç oyna bütün sene yat olmaz varlığın ile yokluğun hiç anlaşılmaz bile 2 4 Yanıtla
  • Saban ball: Gitme ne olur sinaaaaaannnnnn 1 0 Yanıtla
  • Recai: Gule gule anca gidersin 0 1 Yanıtla
  • İdo: Dua et konuşmakla kalıyo.. sizde nasıl bi şans var da bu futbolla bu takımlara gelebiliyosunuz.. halı saha da bile takıma giremezsin sen 0 1 Yanıtla
  • serkan: lan mal insan adam ınstagramdan böyle acıklamam yok dıyor nıye karalıyorsun 0 0 Yanıtla
  • X: Gitmek kaçmak için kılıf bahane .... 0 0 Yanıtla
  • Sorun: sinan bey biz para demedik ki oynayip gol yagdirsan sana da 4 milyon verecekler, biz yatan bedavadan para Alan her oyuncu icin Haram olsun diyoruz. ister milyon alsin ister yuz lira. 0 0 Yanıtla

Advertisement