Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin Gereken 100 Bin İmzaya Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin Gereken 100 Bin İmzaya Ulaştı

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin Gereken 100 Bin İmzaya Ulaştı

Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı aday adayı Sinan Oğan, adaylık için gerekli olan 100 bin imzaya ulaştı. Oğan, “Türk milletinin aziz evlatları; bütün zorluklara rağmen 120 bin imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola ‘100 bine ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok’ demeyin, zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar” dedi.

26.03.2023 18:10  Güncelleme: 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı aday adayı Sinan Oğan, adaylık için gerekli olan 100 bin imzaya ulaştı. Oğan, "Türk milletinin aziz evlatları; bütün zorluklara rağmen 120 bin imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola '100 bine ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok' demeyin, zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar" dedi.

Sinan Oğan, adaylık için gereken 100 bin imzaya bugün ulaşarak Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı oldu. Oğan, 100 bin imzaya ulaşmasının ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Türk milletinin aziz evlatları; bütün zorluklara rağmen 120 bin imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola '100 bine ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok' demeyin, zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar. Yok 'imzalar mükerrer' diyecekler, yok 'kenarı ıslanmış' diyecekler, yok 'bilmem ne' diyecekler. O sebeple 120 bin sayısına ulaşana kadar devam edeceğiz."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabında, "Yüz bin aşıldı. Teşekkürler büyük Türk milleti. O an geldi, zafer geliyor" paylaşımı yaptı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Adaylığı İçin Gereken 100 Bin İmzaya Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement