Sınav Öncesi Tebrik Etmeyin! - Son Dakika
Güncel

Sınav Öncesi Tebrik Etmeyin!

Üniversiteye girişte YGS ve LYS'nin yerine gelen Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yarın ve Pazar günü yapılacak.

29.06.2018 08:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TYT ve AYT Sınavı Öncesi Sınavı Konuşmayın!

YKS 2018 sınavına doğru heyecanın zirve yaptığı son gün Özel Hazal Akademi kurucusu matematikçi, eğitim koçu ve kişisel gelişim uzmanı Hazal Çelikdemir; öğrenci veli ve yakınlarının sınav öncesi tebrik ve başarı dilekleriyle stres ve sorumluluk baskısına dikkat çekti.

30 Haziran – 01 Temmuz 2018 Tarihleri arasında yapılacak olan YKS - Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi Özel Hazal Akademi Kurucusu (Malatyalı) Matematikçi, Eğitim Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Hazal Çelikdemir sınavda başarının 7 gizli anahtarını açıkladı.

YKS SINAVINDA BAŞARILI OLMANIN 7 GİZLİ ANAHTARI:

Sevgili gençler, sınava bir gün kaldı

Sağlıklı ve dengeli beslenin

Hafif bir egzersiz yapın

Pozitif ve eğlenceli arkadaşlarınızla vakit geçirin

Hiç kimseyle sınav hakkında konuşmayın

Kendinize güvenin, başaracaksınız

Sevgili anne- babalar; çocuklarınız siz istediğiniz için dünyaya geldiler. Bu yüzden üniversite sınavı dünyanın sonu değil, her yıl sınava girme şansları var

Özel Hazal Akademi Kurucusu (Malatyalı) Matematikçi, Eğitim Koçu ve Kişisel Gelişim Uzmanı Hazal Çelikdemir, tavsiyem ve temennim ilk yıl istedikleri bölümü kazanmalarıdır. Biz Özel Hazal Akademi olarak başta İstanbul da yaşayan Malatyalı öğrenci kardeşlerimiz olmak üzere yarınlarımızın teminatı gençlerimiz ve ebeveynlerinin hizmetindeyiz. Bir telefon kadar yakınız 0212 505 05 02 arayıp bir kahvemizi içmeye öğrencilerimizin yarınlarını inşa etmeye bekleriz, dedi.

Editöre not: İstanbul Bahçelievler İzzettin Çalışlar Caddesi Bahar Apartmanı Numara 5 Daire 4 adresinde yaklaşık bir yıl önce hizmete başlayan Özel Hazal Akademi Kurucusu Hazal Çelikdemir Malatya Pütürge doğumludur. İlk, orta ve liseyi Malatya'da okuyan ve yüksek tahsilini İstanbul tamamlayan uluslararası eğitim kurumlarından eğitimler alan sertifikalı eğitimci, kişisel yaşam koçu ve matematikçi Hazal Çelikdemir hocamızı Malatyalı sivil toplum kuruluşlarımız dernek ve vakıflarımızın tanıması için yayın kuruluşunuzda haber desteğinizi bekleriz. İlgi ve alakanızdan ötürü hocamız adına teşekkür ederiz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sınav Öncesi Tebrik Etmeyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement