Sınav Sonrası Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Sınav Sonrası Kazada Öldü

Sınav Sonrası Kazada Öldü

Karabük'te, LYS'na girdikten sonra kullandığı otomobilin takla atması sonucu ölen 19 yaşındaki Batuhan Karagöz, gözyaşları içinde toprağa verildi.

15.06.2014 15:58  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'dan çalıştığı otelden memleketi Karabük'e LYS için gelen Batuhan Karagöz, arkadaşı 18 yaşındaki Dursun Yamaç ile birlikte sınavdan sonra gezintiye çıktı. Hamzalar Mevkii Organize Sanayi Kavşağı'nda, kontrolden çıkan otomobil takla atarak karşı şeride geçti. Yan duran otomobildeki Batuhan Karagöz, kaldırıldığı Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ölürken ağır yaralanan arkadaşı Yamaç, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı otopsi ardından Karagöz'ün cenazesi ailesine teslim edildi. Cevizlidere Camii'ne getirilen Karagöz'ün tabutuna Karabük Gençlikspor Boks Takımında giydiği boks eldivenleri konuldu. Cenaze namazı öncesi güçlükle ayakta duran baba Recep Karagöz taziyeleri kabul ederken, yakınları ise tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Ablası Büşra Karagöz, tabutu öperek sarılırken sinir krizleri geçirdi. Baygınlık geçiren Büşra Karagöz yakınları tarafından bir otomobile bindirilerek uzaklaştırıldı. Karagöz, Beşbinevler Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi. Kazada, yaralanan Dursun Yamaç'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sınav Sonrası Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement