Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi çiftlere toplu düğün - Son Dakika
Yaşam

Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi çiftlere toplu düğün

Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi çiftlere toplu düğün

Sincan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine kol kanat geriyor.

12.08.2021 11:46  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediyesi ihtiyaç sahiplerine kol kanat geriyor. Gıda, temizlik, sıcak yemek, yakacak yardımı devam ederken, ihtiyaç sahibi çiftlerin düğünleri Sincan Belediyesi ve hayırsever vatandaşların desteğiyle yapılacak. Ağustos ayında toplu şekilde gerçekleşecek olan ücretsiz toplu düğün organizasyonu, çiftlerin ve ailelerin yüzünü güldürüyor.

Sincan Belediyesi bir evetle başlayan ve ömür boyu devam eden o kutsal yolculukta gençleri yalnız bırakmıyor. Evlenmek isteyen ancak maddi durumu düğün yapmaya elverişli olmayan gençlere Sincan Belediyesi el uzattı. Sincan Belediyesi ve ilçedeki hayırsever düğün salonu sahipleri ihtiyaç sahibi gençlerin düğün salonu masraflarını karşılayacak.

Ücretsiz düğün organizasyonundan faydalanmak için gençlerin bazı şartları karşılaması gerekiyor.

Başvuru için şunları yapmak gerekiyor:

"Sincan Belediyesi resmi web sayfası www.sincan.bel.tr (https://ulakbel.sincan.bel.tr/WebBasvuru/udo#/)üzerinden istenilen bilgiler doldurularak başvuru yapılabilecek. Sincan ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, nikaha engel bir durumu olmamak, hanedekilerin üzerinde yüksek rayiç bedelli mesken kaydının olmaması, arsa, dükkan veya değerli gayrimenkul kaydının olmaması, hanedekilerin üzerinde kasko bedeli yüksek yeni model araç kaydının olmaması, matrahı yüksek vergi mükellefi olmamak, SSK'da yüksek gelir kaydı bulunmamak şartları aranıyor."

Ücretsiz düğün organizasyonundan kimler faydalanacak?

Sincan Belediyesi resmi web sayfasına yapılan başvurular, Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü tarafından tek tek incelenecek. Dar gelirli olduğu tespit edilen başvuru sahipleri toplu düğün organizasyonundan faydalanabilecek.

Düğünler toplu şekilde yapılacak

Düğünler, Sincan Belediyesine ilgili düğün salonu tarafından bildirilen tarihte, saat 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Düğünler Ağustos ayı içerisinde, toplu şekilde yapılmaya başlanacak. Başvurusu kabul edilenler telefon ile bilgilendirilecek. Düğün organizasyonu ve ikramlar Sincan Belediyesi ve hayırseverler tarafından karşılanacak, düğün sahipleri herhangi bir ücret ödemeyecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sincan Belediyesinden ihtiyaç sahibi çiftlere toplu düğün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 24 Bina Tahliye Edildi
    22:49 İstanbul Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 24 Bina Tahliye Edildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement