Sincan'da Ramazan Dolu Dolu Yaşanacak - Son Dakika
Güncel

Sincan'da Ramazan Dolu Dolu Yaşanacak

Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmayı amaçlayan Sincan Belediyesi, on bir ayın sultanını karşılamaya hazır. Sincan, çeşitli noktalara kurulan sahnelerle Ramazan’ı bu yıl da dolu dolu yaşayacak.

16.05.2018 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayının manevi iklimini yaşatmayı amaçlayan Sincan Belediyesi, on bir ayın sultanını karşılamaya hazır. Sincan, çeşitli noktalara kurulan sahnelerle Ramazan'ı bu yıl da dolu dolu yaşayacak.

Ramazan ayı etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Konserler, Hacivat-Karagöz, kukla, semazen gösterileri, Kur'an-ı Kerim ziyafeti, şiirler, ilahi dinletileriyle Sincan her akşam farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Lale Meydanı, Yenikent, Fatih ve Temelli'ye dev sahneler kuran Sincan Belediyesi, geleneksel Ramazan akşamlarını vatandaşla buluşturuyor. Orta oyunlarından animasyon gösterisine, gölge oyunlarından kukla gösterisine kadar birçok etkinlik ile kültürümüzü gün yüzüne çıkaran Sincan Belediyesi, konserlerle de Sincan halkına Ramazan'ı dolu dolu yaşatmaya hazırlanıyor. Dursun Ali Erzincanlı, Yusuf Güney, İbrahim Sadri, Mustafa Ceceli, Necip Karakaya, Uğur Işılak, Ahmet Özhan, Ömer Faruk Güney gibi birbirinden değerli sanatçılar Sincanlılarla buluşacak.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ramazan'ın huzurunu birlikte yaşamak için tüm halkı Sincan'a davet ederek, "Mübarek Ramazan ayının ruhuna yakışır bir etkinlik programımızla halkımızın bu ayı en güzel şekilde yaşamaları için çalışıyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sincan'da Ramazan Dolu Dolu Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement