Sincan'dan Bosna'ya Uzanan Kardeşlik Eli - Son Dakika
Güncel

Sincan'dan Bosna'ya Uzanan Kardeşlik Eli

Sincan\'dan Bosna\'ya Uzanan Kardeşlik Eli

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, kardeş belediye olan Bosna Hersek’in Doboy-Yug Belediye Başkanı Mirnes Tukic’i ağırladı.

07.01.2018 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, kardeş belediye olan Bosna Hersek'in Doboy-Yug Belediye Başkanı Mirnes Tukic'i ağırladı.

13 farklı ülkedeki belediyelerde kardeşlik protokolü imzalayan Sincan Belediyesi, Çin'den Polonya'ya kardeşlik köprüleri kuruyor. Geçtiğimiz aylarda Moğol heyeti ağırlayan Sincan Belediyesi bu defa Bosna Hersek'ten gelen kardeşlerini ağırladı. Doboy-Yug Belediye Başkanı Mirnes Tukic ve beraberindeki heyet Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ı ziyaret etti. Başkan Ercan'a hayırlı olsun dileklerini ileten Tukic, kardeşlik ilişkilerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Kardeş belediyelerle ilişkisine önem verdiğinin altını çizen Sincan Belediye Başkanı Ercan, yapılan bu ziyaretlerin kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini ifade etti. Başkan Ercan, "Kardeşlerimizin burada olmasından çok memnunum. Unutulmamalıdır ki kardeşlik, aynı duyguyu paylaşmak, aynı şeylere değer vermektir. Biz inanıyoruz ki bu ortak duygular bizleri ileriye götürecek" diye konuştu.

Doboy-Yug Belediyesine gerek manevi, gerekse maddi desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Ercan, "Sincan Belediyesi olarak üzerimize düşen yardımı yapacağız. Bu nedenle Doboy-Yug Belediyesinin araç filosunu güçlendirmek adına kendilerine bir tane araç temin ettik. Allah hayırlı işlerde kullanmayı nasip etsin" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sincan'dan Bosna'ya Uzanan Kardeşlik Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement