Sinem'in Anne ve Babası Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sinem'in Anne ve Babası Toprağa Verildi

Sinem\'in Anne ve Babası Toprağa Verildi

Yılbaşı gecesi geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitiren Seyit ve Yasemin Turan çiftinden geriye 4 yaşındaki kızları Sinem ile çektirdikleri fotoğrafları kaldı.

02.01.2012 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla birlikte katıldıkları yemekten dönerken, Şişli'de çöp kamyonuyla çarpıştıkları araçta hayatlarını kaybeden Seyit ve Yasemin Turan çifti, yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Habipler Yayla Merkez Camii'ndeki cenaze namazına, Seyit Turan (32)'ın babası Nazım Turan, annesi Ümmühan Turan, kız kardeşi ile Yasemin Turan (30)'ın annesi Hamide Çevikoğlu ve çok sayıda kişi katıldı. Çiftin küçük kızı Sinem'in ise cenazeye getirilmeyerek, teyzesinin yanında kaldığı öğrenildi.

BABASININ SİNEM'E SON SÖZLERİ: KIZIM KORKMA BEN İYİYİM

Seyit Turan'ın bir akrabası, Sinem'in, "Babam 'korkma kızım ben iyiyim' dedi. Ondan sonra konuşmadı benimle. Ama herkes anneme öldü dedi. Annem hiç konuşmadı" dediğini belirterek, "Çocuğumuz bunları hep yaşamış. Kaza sonrası babası arkaya dönüp, 'Kızım korkma ben iyiyim' demiş. Çocuk hepsini anlatıyor. 'Annem öldü' diyor ama ölümün ne olduğunu bilmiyor" diye konuştu. Turan çiftinin cenazeleri cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Yayla Mezarlığı'na götürüldü.

"İHMAL VAR" İDDİASI

Öte yandan Turan ailesinin yakınları kazada ihmal olduğunu ileri sürdü. Ailenin yakınlarından olan Sinoplular Dernek Başkanı Raci Bal, "Trafik kazası her insanın başına gelebilir, ancak kazanın dışında bir sağlık skandalı var. Kazadan sonra sağlık ekiplerini arayan vatandaşların beyanına göre 45 dakika, 1 saatlik gecikmeli geliyor sağlık ekipleri. Kazayı geçiren arkadaşımız aracın içinde 4 yaşındaki Sinem'e korkma kızım bizi kurtaracaklar söyleminden sonra sağlık ekiplerinin gecikmesi sonucunda hayatını kaybediyor. Açıkça görülüyor ki, tamamen bir sağlık ihmali var. Çocuğun durumu, sağlığı iyi ama olayı yaşadığı için çocuğun psikolojisinin çok iyi olduğu söylenemez. Anne babasını sayıklıyor, uykudan sıçrayarak uyanıyor" diye konuştu.

Turan ailesinden geriye ise mutlu günlerinde çekilmiş fotoğrafları kaldı. Turan çiftinden geriye, kızları Sinem ile beraber çekilmiş fotoğraflarının yanı sıra, evlilik fotoğrafları ve AB'den Sorumlu Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile birlikte çektirilen fotoğraflar kaldı.

SİNEM YETİM KALDI

Seyit ve Yasemin Turan çifti, yanlarındaki 4 yaşındaki kızları Sinem ile birlikte yılbaşı gecesi katıldıkları bir yemekten dönerken saat 02.00 sıralarında Şişli Çağlayan D-100 Bağlantı Yolu'nda karşı yönden gelen Şahin A'nın kullandığı kamyonun çarpması sonucu hayatlarını kaybetmişti. Turan ailesinden geriye 4 yaşındaki kızları Sinem kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinem'in Anne ve Babası Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement