Sinem Yıldırım'dan Tekzip - Son Dakika
Güncel

Sinem Yıldırım'dan Tekzip

Sinem Yıldırım\'dan Tekzip

09.01.2012 tarhili "Yıldırım Veto!" başlıklı haberin tekzip metnidir.

24.02.2012 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

09.01.2012 tarihlinde http://www.sondakika.com/haber/haber-yildirim-veto-3249886/ adresli internet sitenizde Sabah Gazetesinden alinti yapilarak yayinlanan "Yildirim Veto!" baslikli yazida, muvekkil Sinem Bayer (Yildirim)'in isadami eski esinden bosandiktan sonra kalbini Musa Aytun'a kaptirdigi, ancak Aytun Ailesi'nin ogullari Musa Aytun'un bu iliskisini veto ettikleri ifade edilmistir.

internet sitenizde dogrulugu teyit edilmeden yayinlanan bu haber tamamen asilsiz ve gercekdisidir. Zira muvekkil ile Musa Aytun arasinda duygusal anlamda bir iliski bulunmamaktadir; ancak internet sitenizde yayinlanan ve Musa Aytun'un ailesinin bu iliskiye onay vermedigi gibi yalan ve yanlis ifadeler kullanilarak yazilmis olan bu haber ile durum kamuoyuna muvekkilin Musa Aytun ile bir iliski yasadigi seklinde yansitilmistir.

Soz konusu haber ile muvekkil kamuoyu onunde kucuk dusurulmus ve manevi yonden telafisi zor zararlara ugratilmistir. Ustelik bu haber yalnizca muvekkili degil, muvekkilin ailesini de yipratmis olup, muvekkil ve ailesinin seref ve sayginligini rencide etmistir.

Bu asilsiz ve gercekdisi habere hicbir sekilde itibar edilmemesi gerektigini ve konu ile ilgili sorumlulari kinadigimizi bildirerek, bu aciklamanin 5651 Sayili internet Ortaminda Yapilan Yayinlarin Duzenlenmesi Ve Bu Yayinlar Yoluyla islenen Suclarla Mucadele Edilmesi Hakkinda Kanunun 9 uncu maddesine istinaden internet sitenizde ana sayfanizdan kullanicilarin dogrudan ulasabilecegi sekilde ve tekzip basligi altinda bir hafta sureyle yayimlanmasini kanuni haklarimiz sakli kalmak suretiyle talep ediyoruz.

Kamuoyuna saygi ile duyurulur. 23.02.2012

Sinem Bayer (Yildirim) vekili

Avukat Murat Turhan

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sinem Yıldırım'dan Tekzip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement