Sinema Akşamları Başladı - Son Dakika
Güncel

Sinema Akşamları Başladı

Sinema Akşamları Başladı

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Sinema Akşamları başladı.

07.08.2018 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen Sinema Akşamları başladı.

Ağustos ayı boyunca sürecek açık hava sinema günlerinin ilk gösterimi Başak Mahallesi Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. "Çalgı Çengi" filminin sinemaseverlerle buluştuğu organizasyonda vatandaşlar tam bir nostalji yaşadı. Halka açık ve tamamen ücretsiz gerçekleşecek Sinema Akşamları saat 20.00'da başlıyor. Son dönemde gişede büyük başarı yakalayan filmlerin yanı sıra ağırlıklı komedi ve dram tarzı filmler Mamaklılarla buluşacak. Sıcak yaz akşamlarında Mamaklılara alternatif yaz eğlencesi sunduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımız aileleriyle, komşularıyla beraber farklı ve keyifli bir akşam yaşayacak" dedi.

Ücretsiz mısır ve su

Vatandaşları günün yorgunluğu ve stresinden uzaklaştıran organizasyonda, sinemaseverlere ücretsiz mısır ve su dağıtımı yapılıyor. Etkinlik çerçevesinde "Berlin Kaplanı", "Çalgı Çengi", "Küçük Esnaf", "Dedemin Fişi" ve "Fetih İstanbul" filmleri Ağustos ayının sonuna kadar sinemaseverlerle buluşacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinema Akşamları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement