Sinema - Black Panther - İstanbul - Son Dakika
Güncel

Sinema - Black Panther - İstanbul

- Filmin fragmanı "Black Panther"İSTANBUL - "Captain America: Civil War" ile Marvel Sinema Evreni'ne giriş yapan "Black Panther" filmi, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak gerçek yerini almak üzere Afrika'daki yuvasına dönen Kara Panter'in hikayesini beyaz...

15.02.2018 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Filmin fragmanı "Black Panther"

İSTANBUL - "Captain America: Civil War" ile Marvel Sinema Evreni'ne giriş yapan "Black Panther" filmi, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak gerçek yerini almak üzere Afrika'daki yuvasına dönen Kara Panter'in hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Joe Robert Cole ve Ryan Coogler'in yazdığı hikayeye göre; ihanet ve tehlikeyle karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek ve halkının güvenliğini sağlamak için müttefiklerini bir araya getirip, Kara Panther'in bütün gücünü açığa çıkarmalıdır.

Ryan Coogler'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde; Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Andy Serkis, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Martin Freeman, Letitia Wrightve Forest Whitaker gibi isimler yer alıyor.

Sinema - Black Panther - İstanbul
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinema - Black Panther - İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement