Sinema Keyfi Artık Lüks Değil - Son Dakika
Yerel

Sinema Keyfi Artık Lüks Değil

Sinema Keyfi Artık Lüks Değil

Türk sinemasının son yıllarda kaliteli yapımlarla ön plana çıkmasıyla sinema salonları çoğalırken, buna paralel artan rekabet ortamının getirdiği uygun fiyatlar sayesinde artık sinema lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geldi.

30.04.2012 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının son yıllarda kaliteli yapımlarla ön plana çıkmasıyla sinema salonları çoğalırken, buna paralel artan rekabet ortamının getirdiği uygun fiyatlar sayesinde artık sinema lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geldi.

Optimum Outlet Adana'da, 10 salonu ile Adana'nın en büyük sinemalarından biri olan Avşar Sinema'nın Müdürü Şerife Gözalıcı, halkın sosyo kültürel düzeyinin artması ve buna paralel artan sinemaya ilgi sayesinde birçok filmin artık gişe rekorları kırılarak izlendiğini belirtti.

Sinemaya gitmenin artık lüks olmadığını, hatta ihtiyaç haline geldiğini anlatan Gözalıcı, rekabetin yanı sıra kampanyalar ve toplu seyirler için uygulanan indirimli fiyatlar sayesinde artık ekonomik düzeyi ortanın altında olanların bile sinema keyfi yaşayabilmesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

Gözalıcı, Türkiye'nin birçok kentinde sinema salonları açan Avşar Sinema'nın, Optimum Outlet Adana'da, 18 Kasım 2011'de Adanalı sinemaseverlerle buluştuğunu vurgulayarak, "Avşar Sinema kentte rekabeti güçlendirdi.

Bu da müşterinin işine yarıyor, kapmayalar artıyor ve biletler ucuzluyor" dedi.

İnsanların artık aileleriyle Optimum'a gelip Avşar Sinema'da sinema keyfini yaşayabildiklerini kaydeden Gözalıcı, "Bu çok güzel bir şey. Eskiden insanlar sinemaya gitmeye çekinirlerdi çünkü bu aktivite ciddi bir maliyete sebep oluyordu. Şimdi ise geliyorlar ve aile boyu film keyfini yaşayabiliyorlar" diye konuştu.

Avşar Sineması'nın Adana'ya 7 ay önce açıldığını hatırlatan Gözalıcı, bu süreçte ciddi bir yol kat ettiklerinin altını çizdi. Gözalıcı, ellerinden geldiğince mutlu bir müşteri portföyü oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, "Başarılı olduk ve bunun sürekliliğini istiyoruz. Müşteri memnuniyeti ve sürekliliği bizim için çok önemli" diye konuştu.

KAMPANYALARDA NELER VAR?

Avşar Sinema'da her pazartesi ve perşembe

"gençturkcell günü" olduğundan tam bilet 10 lira, öğrenci 8 lira ve bir bilet alana ikincisi bedava kampanyası var. Ayrıca perşembe günü aynı zamanda halk günü. Bu nedenle bir tam bilet 8 liradan satışa sunuluyor. Bir alana bir bilet bedava olduğundan sinemaseverler kişi başı 4 lira vererek vizyondaki filmleri izleyebiliyorlar. Her çarşamba günü ise sinema bileti 5 liradan satılıyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ise hafta sonu fiyatları geçerli. Tam bilet 11 lira, öğrenci bileti ise 9 liradan satılıyor. 3D filmlerde tam bilet 14 lira, öğrenci bileti 12 lira. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sinema Keyfi Artık Lüks Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement