Sinemayı Eğlenmek İçin Yapıyorum! - Son Dakika
Magazin

Sinemayı Eğlenmek İçin Yapıyorum!

Sinemayı Eğlenmek İçin Yapıyorum!

İnternet meşhurları Bates Motel Pro grubunun üyesi Volkan Öge samimi açıklamalarda bulundu.

17.05.2012 06:03  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ay vizyona giren 'Patlak Sokaklar: Gerzomat' bir absürt komedi filmi. Çıkış noktası ise internette yayınlanan yine aynı isimli mini dizi. Kendilerine 'Bates Motel Pro' diyen grup, bu işe videolar çekip onları internette paylaşarak başladı. Grubun beyni Volkan Öge, Cosmopolitan dergisinden Elif Öksüz'ün sorularını yanıtladı...

Videolarınız hızlı bir şekilde yayıldı. Çok hayranınız var mı?

Videoları izleyip gülen ama bizi tanımayan insanlar var. Birine "Bates Motel Pro'yu tanıyor musunuz?" diye sorsanız, tanımadığını söyleyebilir ama mutlaka videolarımızdan birini izlemiştir.

FİLM BİR KARAKTERE SAHİP

'Patlak Sokaklar: Gerzomat' beğenildi mi?

Film ya çok seviliyor ya da nefret ediliyor. Bu bence filmin bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor.

Bir kadında ilk olarak ne ilginizi çeker? Ne yaparsa itici gelir?

Mizah anlayışı bana çekici gelir. Konuşabiliyor, anlaşabiliyor olmamız, benim yaptığım esprilere gülebilmesi, beni güldürebilmesi çok önemli. Tabii ki güzel olması gibi detayları herkes arar ama bana kıymetli gelen, anlaşabiliyor ve birlikte gülebiliyor olmaktır. O olmadığı zaman durum itici bir hal alıyor. Benim çok güldüğüm bir şeye o gülmüyorsa veya onun çok güldüğü bir şey benim için o kadar da komik değilse o zaman ilişkide sorun çıkabilir.

Size ne "Bu kadın güzelmiş" dedirtir?

IQ'sunun yüksekliğinden ziyade, bir kadının düşünme şekli, zekasının çalışma şekli beni etkiler.

Mutsuz olduğunuzda genellikle ne yaparsınız?

Bir şeylerin kötüye gitmesinden dolayı moralim bozulur. "Acaba daha da kötüye gider mi?" diye endişelenirim. Bob Marley dinleyerek, her şeyin o kadar da kötü olmadığına kendimi inandırmaya çalışırım. PlayStation oynamak da kafamı dağıtır. Bu şekilde kendimi düşünemez bir hale getiririm.

'Seksi olmak'... Tanımını yapabilir misiniz?

Seksi olmak bence hal ve tavırlarla kendini ortaya koyar. Çok güzel bir kadın bana hiç seksi gelmeyebilir. Ama bakışları, hareketleri beni etkileyebilir.

Kendinizi hangi durumlarda seksi bulursunuz?

Hiçbir zaman kendimi seksi görmedim.

Peki, kendinizi nasıl tanımlarsınız diyelim o zaman?

'Kendi halinde' çok doğru bir tanım olur. Modumda olduğum zaman kendimi komik buluyorum.

Kendinize çok güvenir misiniz?

Kendine güven, genelde bir işi yapmadan önce gelen bir his. Bir işi yaptıktan sonra kendine güveniyor olmak biraz işin kolayına kaçmak olur. Ben başarılı olduğum noktada kendime güveniyorum. Ortada tescillenmiş ve herkes tarafından beğenilmiş bir iş olursa 'tamam' derim. Ama başarıyı elde edene kadar kendimden çok emin olmam. Hatta kendimi çok sorgularım. Yaptığından çok fazla şüphe etmeyen adam kendine güveniyordur.

Hangi durumlarda güveniniz sarsılır?

En çok bir fikir bulamadığım zaman güvenim sarsılır. Benim işim yaratıcı olmak. Aynı zamanda 41? 29! isimli bir dijital reklam ajansında metin yazarıyım. Müşterilerin istediği doğrultuda bir şey bulamadığımda moralim bozuluyor, sıkıntı duymaya başlıyorum ve güvenim sarsılıyor.

İŞTEN DÖRT AY İZİN ALDIM

Bir yanda metin yazarlığı, diğer yanda oyunculuk. Hangisi daha ağır basıyor?

Mesleğim reklam yazarlığı. Onun dışındakiler hobi olarak gelişen, biraz emek ve sevgiyle bir yerlere gelmiş şeyler. Yani o kısmın benim için hep eğlence şeklinde kalmasına çalışıyorum. Ben öyle bırakmak istiyorum en azından. Bates Motel Pro'nun iş kısmını tamamen arkadaşlarıma attım. Bana eğlenceli kısmını bırakmalarını istiyorum.

O eğlenceli kısım mesleğinizin önüne geçerse ve seçim yapmanız gerekirse ne yapacaksınız?

Film için işten dört ay izin aldım. Benim gibi video yapan biri için sinema filmi yapmak bir hayalin gerçek olması. Ama henüz böyle bir tercih yapmamı gerektirecek bir durum olmadığı için net bir cevap veremiyorum.

ASANSÖRE TUVALETİMİ YAPMAYA ÇALIŞMIŞIM!

Reddedilme korkusu ile bir kadının yanına gitmediğiniz oldu mu hiç?

Şu anki sevgilimin yanına reddedilme korkusuyla gidemedim. Ama onunla görüşe görüşe bu sorun çözüldü.

Bunu yapabilen kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Helal olsun diyorum! İtici olmadan, o derece kendine güvenebilmek güzel bir şey. Kendisine çok güvenen erkekler kolayca ret yiyebiliyor. Direkt olarak bir kadının yanına giden bir erkeğin niyeti çok belli: 'Senin sadece tipini beğeniyorum.' O benim tarzım değil.

Duygusal bir erkeksiniz yani.

Evet, öyleyim.

Uyurgezer olduğunuzu duyduk. Doğru mu bu?

Ortaokul, lise ve üniversitenin ilk zamanları uyurgezerdim. Yabancı bir evde kaldığım bir gün asansöre tuvaletimi yapmaya çalıştığımı bilirim. ya da evin bir yerinde yatıp başka bir yerinde uyanıyordum. Sonra kendiliğinden geçti.

TWITTER'DAN SONRA BLOG'DAN SIKILDIM

İnterneti çok aktif bir şekilde kullanıyorsunuz, hatta sizi internet sayesinde tanıdık. Bir blog'unuz olduğunu da biliyoruz ama orada pek aktif değilsiniz galiba...

Blog'dan sıkıldım. Twitter geldikten sonra blog yazmak kasmaya başladı. Şimdi 140 karaktere sığdırıp sıkıntımı atabiliyorum. ve daha çabuk bir şekilde daha çok insana ulaşabiliyorum. Blog'la bu kadar çok insana ulaşamıyordum.

HER ŞEYİ ANNEM BAŞLATTI

Şimdiye kadar aldığınız en güzel hediye neydi?

Annemin aldığı video kamera tüm videoların başlangıç noktası olduğu için benim için çok önemli. Analog bir kameram vardı. O sırada kamera alacak bir durumum da yoktu. Annem bana onu aldıktan sonra iyice motive olup bir şeyler çekmeye başladım.

Ev işleriyle aranız nasıldır genelde?

Hiç aram yok. Tek yaşıyorum ve bazen 'Evi toplamam lazım' diyerek işe girişiyorum. Evde arkadaşlarım varsa, işleri genelde hep birlikte yapıyoruz.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sinemayı Eğlenmek İçin Yapıyorum! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement