Singer'ın Web Sitesine Uluslararası Ödül… - Son Dakika
Güncel

Singer'ın Web Sitesine Uluslararası Ödül…

Singer\'ın Web Sitesine Uluslararası Ödül…

İnovatif ve teknolojik ürünleriyle kadınlara dikişte büyük kolaylıklar sağlayan SINGER, yenilikçi yüzünü web sitesinin tasarımıyla da gözler önüne seriyor.

25.01.2018 11:19  Güncelleme: 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SINGER'in web sitesi, alanında dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan The Horizon Interactive Awards'ın da gözünden kaçmadı. Singer.com.tr, yarışmada Websites – E-commerce/ Shopping kategorisinde Bronz ödül kazandı.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen uluslararası The Horizon Interactive Awards'a Amerika Birleşik Devletleri'nin 50 eyaletinden 40'ının yanı sıra aralarında Almanya, Avustralya, Bangladeş, Grönland, Hong Kong, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Kanada, Katar, Malezya, Portekiz, Rusya, Singapur, Sri Lanka, Tayvan, Türkiye, Ukrayna ve Uruguay'ın bulunduğu 20 ülkeden çalışmalar kabul edildi. Profesyonellerden oluşan jüri üyeleri ise web siteleri, mobil uygulamalar, basılı medya, interaktif ekranlar, çevrimiçi reklamcılık, video, e-posta ve daha fazlasını içeren sektörün en iyi interaktif medya çözümlerini değerlendirdi. Tasarım, teknoloji, içerik ve navigasyon gibi özellikleri ise singer.com.tr'ye bu yarışmada ödül getirdi. SINGER'in Bronz ödüle layık görülen web sitesi görünüm, içerik ve kullanım konforu gibi özellikleriyle kullanıcıların siteyi tıklama oranlarında fark yarattı.

The Horizon Interactive Awards'ta ödül kazanan çalışmalar; çözüm yaratıcılığı ve özgünlük, genel grafik tasarımı/ görünümü/ kullanıcı deneyimi, mesaj iletişimi, teknik avantaj ve çözümün etkinliği gibi kriterlere göre belirleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Singer'ın Web Sitesine Uluslararası Ödül… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement