Sınıf öğretmeninden otizmli öğrencisine ağlatan not: Nergise benziyorsun! - Son Dakika
Yaşam

Sınıf öğretmeninden otizmli öğrencisine ağlatan not: Nergise benziyorsun!

Sınıf öğretmeninden otizmli öğrencisine ağlatan not: Nergise benziyorsun!

Mehmet Satar isimli sınıf öğretmeninin, otizmli öğrencisinin karnesine yazdığı not birçok öğretmene örnek niteliğinde. Satar, karnede öğrencisi hakkında, "Bembeyaz karlar yağdığında açan bir nergise benziyorsun! Kış rüzgarları sallandırıyor bu narinliğini, sana dur, yavaş, koşma, sallanma dediğime bakma sen. Sana yetişemediğimden kendimedir sitemim" ifadelerini kullandı.

04.12.2021 10:12  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal medyada duygulandıran paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Son olarak Instagram'da gündem olan bir gönderi ise çok sayıda yorum aldı. Söz konusu gönderide, bir öğretmenin otizmli öğrencisi için karneye yazdığı not yer alıyor.

"SANA YETİŞEMEDİĞİMDEN KENDİMEDİR SİTEMİM"

Mehmet Satar isimli öğretmen, öğrencisinin karnesine yazdığı satırlarla kendisine hayran bıraktırdı. Karnede, öğretmenlere ayrılan alanda şu ifadeler yer aldı:

"Bembeyaz karlar yağdığında açan bir Nergiz'e benziyorsun! Kış rüzgarları sallandırıyor bu narinliğini, sana dur, yavaş, koşma, sallanma dediğime bakma sen! Sana yetişemediğimden kendimedir sitemim."

Sınıf öğretmeninin otizmli öğrencisinin karnesine yazdığı not okuyanları ağlattı

Son Dakika Yaşam Sınıf öğretmeninden otizmli öğrencisine ağlatan not: Nergise benziyorsun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet Yılmaz: Benim de 3 5 yaşında bir oğlum var otizim hastası Allah bizim dumumuzda olan tum ailelerin yardımcısı olsun 0 0 Yanıtla

Advertisement