Sınıflar Buz Gibi - Son Dakika
Eğitim

Sınıflar Buz Gibi

Sınıflar Buz Gibi

Batmanda dondurucu soğuklar ve elektrik kesintileri nedeniyle bazı okulların kaloriferleri çalışmayınca sınıflar buz gibi oldu.

19.12.2013 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da dondurucu soğuklar eğitimi de vurdu. Bazı okullarda elektrik kesintileri nedeniyle kaloriferler çalışmazken, öğrenci ve öğretmenlerin büyük sıkıntı yaşadığı öğrenildi.
Özellikle kenar semtlerdeki okullar, sık kesilen elektrikler nedeniyle adeta buz tuttu. Sabahın erken saatlerinde okula giden öğrenciler, çalışmayan kaloriferler nedeniyle derslere mont, bere ve eldivenlerle girmek zorunda kalıyor.
ZATÜRRE TEHLİKESİ VAR!
Gazetemizi arayan Metin Bostancıoğlu İlköğretim Okulu öğrenci velileri, 3 gündür kalorifer peteklerinde yaşanan sıkıntı ve aşırı soğuklar nedeniyle öğrencilerin hastalandığını belirttiler. Veliler, öğrencilerin çoğunun hastalandığını ve zatüre tehlikesi altında olduklarını ifade ettiler. Diğer kenar semtlerde de aynı durumun yaşandığı belirtilirken, kesintilerden en çok öğrencilerin etkilendiği kaydedildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Sınıflar Buz Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samandağ'da dikiş kursiyerleri tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti
    18:24 Samandağ'da dikiş kursiyerleri tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde dikiş eğitimi alan kursiyerler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret ederek, diktikleri kıyafetleri ana sınıfına giden öğrencilere hediye etti. Merkezin dikiş kursu öğretmeni Nuray Aslan, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

  • Trabzon'da 2 Bin Çocuk, Oyun Şenliğine Katıldı
    17:38 Trabzon'da 2 Bin Çocuk, Oyun Şenliğine Katıldı

    Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen oyun şenliğine 2 bin çocuk katıldı. Şenlikte öğrenciler geleneksel oyunlar oynadı, dans etti ve eğlendi. Çocuklara çizgi film kahramanlarının kostümleriyle fotoğraf çekimi yapıldı ve etkinliğin sonunda 2 bin fidan dağıtıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, öğrencilerin eğlenmesinden mutluluk duyduklarını belirtti ve Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan ettiği için teşekkür etti.

  • Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı
    16:19 Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı

    Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şırnaklı öğrencileri başkentte ağırladı. Dernek tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 11 kız öğrenci, Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. Öğrenciler, Anıtkabir ve Millet Kütüphanesi gibi önemli noktaları gezerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Dernek başkanı Kemal Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti ve projenin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi
    15:50 Afrika Düşünce Platformu, Türkiye'de 1. Prafrica Çalıştayı düzenledi

    Afrika Düşünce Platformu tarafından düzenlenen 1. Prafrica Çalıştayı'nda Afrika'da sağlıktan yapay zekaya, ekonomiden siyasete farklı alanlarda konular ele alındı. Programda sunumlar Türkiye'de okuyan Afrikalı öğrenciler tarafından Türkçe yapıldı. Çalıştayın amacı, Türkiye'deki Afrika çalışmalarına yeni perspektifler sunmak ve Afrika sorunlarına çözümler üretmektir.

  • Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı
    15:48 Şahinbey Belediyesi Çocuk Şenliği Başladı

    Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan 'Çocuk Şenliği' başladı. Şenlikte çocuklar birbirinden renkli gösterileri izleyebilecek ve çeşitli etkinliklere katılabilecekler.

  • Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi
    14:50 Balıkesir'de 70 kişiye bahçıvanlık belgesi verildi

    Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı ve 70 kursiyere belgeleri törenle verildi. Kursiyerler, kursun faydalı olduğunu belirtirken, BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu bin 200 kişinin belge aldığını söyledi.

  • KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü
    14:25 KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, YTB heyetiyle görüştü

    Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) heyetiyle bir araya geldi. Rektör Çuvalcı, uluslararası öğrencilerin eğitim ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik iş birliklerine açık olduklarını belirtti. Görüşmede, uluslararası öğrencilerin akademik ve sosyal hayata entegrasyonunu güçlendirmeye yönelik çalışmalar ele alındı.

  • Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı
    14:06 Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Kursiyerlere törenle belgeleri verildi.

  • Seydişehir'de öğrenci servis araçları denetlendi
    13:43 Seydişehir'de öğrenci servis araçları denetlendi

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri ile İlçe Şoförler Odası Başkanlığı'nın koordinesinde 53 öğrenci servis aracı denetlendi. Denetimlerde şoförlerin yeterlilikleri, araçların evrakları ve diğer ekipmanları kontrol edildi.


Advertisement