Sınırda Çifte Mutluluk - Son Dakika
Güncel

Sınırda Çifte Mutluluk

Sınırda Çifte Mutluluk

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi’nde, Kuzey Irak’ın sıfır noktasında Taş ailesinin iki oğlunun düğün törenine katılan komutanlar, yöre halkı ile birlikte halay çekti.

02.05.2017 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'nde, Kuzey Irak'ın sıfır noktasında Taş ailesinin iki oğlunun düğün törenine katılan komutanlar, yöre halkı ile birlikte halay çekti.

Şemdinli ilçesine bağlı Anadağ köyü Gökçetaş mezrasında Sabri Taş ve kardeşi Kadir Taş düğün törenlerini birlikte yaptı. Sınır boyundaki kır alanda yapılan düğün törenine bölgedeki askeri birliklerde görev yapan komutanlar da katıldı. Komutanlar gelin ve damatları tebrik ederek daha sonra yöre halkı ile kol kola girip canlı müzik eşliğinde halay çekti. İki gelin ve iki damadın yan yana gelmesiyle mezra sakinleri çifte mutluluk yaşadı. Sabri Taş, Esra Kaya ile, Kadir Taş ise Hizrin Taş ile dünya evine girdi. Taş ailesi abi ve kardeşin düğünlerini bir arada yaptıklarını belirterek, düğün törenlerine iştirak eden komutanlar ve bölge halkına teşekkür etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sınırda Çifte Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement