Sınırdaki Er ve Erbaşlara Yemekler Ücretsiz - Son Dakika
Genel

Sınırdaki Er ve Erbaşlara Yemekler Ücretsiz

Sınırdaki er ve erbaşlara yemekler ücretsiz Afrin'deki PKK/YPG-PYD mevzilerinden atılan roketlerin hedefi olan Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir restoran, er ve erbaşlara ücretsiz yemek vermeye başladı Restoran işletmecisi Özdemir: "Bir roket düştü, havan düştü diye memleketimizi terk...

25.01.2018 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sınırdaki er ve erbaşlara yemekler ücretsiz

Afrin'deki PKK/YPG-PYD mevzilerinden atılan roketlerin hedefi olan Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir restoran, er ve erbaşlara ücretsiz yemek vermeye başladı

Restoran işletmecisi Özdemir:

"Bir roket düştü, havan düştü diye memleketimizi terk edecek değiliz"

HATAY - Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir restoran, sınır bölgesinde görev yapan er ve erbaşlara ücretsiz yemek vermeye başladı. Restoran yetkilisi, bölgede askeri süreç bitene kadar bu hizmete devam edeceklerini kaydetti.

Afrin'deki PKK/YPG-PYD mevzilerinden atılan roket ve havan toplarının hedefi olan Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Albay Şükrü Kanatlı Caddesi'ndeki bir döner restoranı, bölgede görev yapan er ve erbaşlara ücretsiz yemek vermeye başladı.

Camlarında Türk Bayrağı ve "Er ve erbaşlara yemek ücretsizdir" yazılı kağıt bulunan restoran yetkilisi Veli Özdemir, askeri süreç devam ettiği sürece er ve erbaşlara ücretsiz yemek vereceklerini belirterek, "Bizim için canını hiçe sayıp sınırımızı, vatanımızı bekleyen askerler de bizim gibi bir ananın, babanın evladı. İnşallah bu Allah'ın yanında da milletin yanında da kaybolmaz. İsteğimiz bir an önce bu sürecin düzelmesi" diye konuştu.

Zeytin Dalı Harekatı'nı da değerlendiren Veli Özdemir, "Bu bizim vatanınımız için gerekli olan bir şeydi. Herkesin yerini ve haddini bilmesi gerekiyordu. İnşallah en güzel cevabı da bizim askerimiz verecek. Biz de bu süreçte her zaman her yerde yanlarındayız" ifadelerini kullandı.

"Memleketimizi terk edecek değiliz"

Veli Özdemir, Reyhanlı'ya yapılan PKK/YPG-PYD saldırılarına karşı halkın tutumunu şöyle yorumladı:

"Roketler sonucu başımıza bir şey gelirse Allah'ın bize yadığı yazıdır. Tutup da bir roket düştü, havan düştü diye memleketimizi terk edecek değiliz. Buradayız Allah'ın izniyle burada kalacağız, burada da öleceğiz.

Sınırdaki Er ve Erbaşlara Yemekler Ücretsiz
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Sınırdaki Er ve Erbaşlara Yemekler Ücretsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement