Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Siemens Sanat tarafından 2007 yılından bu yana güncel sanatı ve genç sanatçıları desteklemek amacıyla düzenlenen Sınırlar ve Yörüngeler 17 Yarışması'nda ödül kazananlar belirlendi

27.06.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç sanatçıları destekleyerek uluslararası arenada bilinirliklerini arttırmayı hedefleyen Siemens Sanat tarafından düzenlenen Sınırlar ve Yörüngeler 17 Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Değerlendirme sonucunda 15 adayın eserleri sergileme hakkı kazanırken, seçilen eserler arasında yapılan 2. seçim sonucunda Burak Kabadayı, Alper Ünal, Okay Özkan'ın eserleri 10.000 TL'lik başarı ödülüne layık görüldü.

Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması'nın Seçici Kurulu 248 adayın gönderdiği başvuru dosyalarını değerlendirdi. Sınırlar ve Yörüngeler 17 Yarışması'nın bu yılki jürisinde; Sinopale Yöneticisi ve sanatçı T. Melih Görgün, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, sanatçı Mürteza Fidan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Küratör Ali Akay, Küratör Işın Önol ve Küratör ve Wekleitz Festivali yöneticisi Daniel Herrmann yer aldı.

Başarı ödülü alan üç ismin yanı sıra, sergide eserlerini sergileme hakkı kazanan 12 isim ise şöyle: Mustafa Sevinç, Soner Ulu, Damla Baş, Nurtaç Ulutürk, Levent Yıldız, Seniha Ünay, Pelin Kahraman, Serpil Aslan, Elif Özen, Özge Topçu, Merve Sakallı, Özer Toroman.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sınırlar Yörüngeler 17 Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement