Sınırlı Sayıda Star Wars Temalı Ps4 Geliyor ! - Son Dakika
Teknoloji

Sınırlı Sayıda Star Wars Temalı Ps4 Geliyor !

Sınırlı Sayıda Star Wars Temalı Ps4 Geliyor !

Sony son zamanlarda piyasaya sürülen efsanevi oyunların neredeyse tamamı için kişselleştirilmiş PS4'leri piyasaya sürmek konusunda oldukça meraklı. Durum böyle olunca, EA ile anlaşmalı bir şekilde Star Wars: Battlefront temalı bir PS4'ün de gelme ihtimali oldukça yüksekti.

17.08.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PS4-800x450px

Sony son zamanlarda piyasaya sürülen efsanevi oyunların neredeyse tamamı için kişselleştirilmiş PS4'leri piyasaya sürmek konusunda oldukça meraklı.

Durum böyle olunca, EA ile anlaşmalı bir şekilde Star Wars: Battlefront temalı bir PS4'ün de gelme ihtimali oldukça yüksekti. Bugün ise beklenen açıklama yapıldı ve "Star Wars: Battlefront" ve "Disney Infinity 3.0." isimli iki yeni PS4 paketi duyuruldu. Paketler konsol ve kontrolcü konusunda aynı olsa da oyunculara sunacakları oyunlar ve ekstra içerikler konusunda farklara sahip durumda. Paketlerin detaylarını ve görsellerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Star Wars: Battlefront

Darth Vader kaplamasına sahip konsol ve kontrolcü, Star Wars: Battlefront Deluxe Edition ve Star Wars klasik oyunlarının dijital indirme kodları.

Disney Infinity 3.0.

Darth Vader kaplamasına sahip konsol, kontrolcüsü, Disney Infinity 3.0., dört adet figür ve Star Wars klasik oyunlarının dijital indirme kodları.

Tanıtımı gerçekleştirilen iki pakette 20 Kasım tarihinde, Star Wars: Battlefront ile birlikte piyasadaki yerini alacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Sınırlı Sayıda Star Wars Temalı Ps4 Geliyor ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement