Sınırsız Eğlence için Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Sınırsız Eğlence için Geri Sayım Başladı

Sınırsız Eğlence için Geri Sayım Başladı

Efes Pilsen One Love Festival'e 1 Hafta Kaldı!

22.06.2011 13:47  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 10. yaşını kutlayan Efes Pilsen One Love Festival için geri sayım başladı. Festival 2 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00'da kapılarını açacak.

2 Temmuz Cumartesi günü Manic Street Preachers, Happy Mondays ve Nneka müzikseverlerle buluşurken, Suede, Editors ve Cake 3 Temmuz Pazar günü sahne alacak.

Pozitif organizasyonuyla gerçekleşen ve bu yıl kapılarını 2-3 Temmuz tarihlerinde santralistanbul'da açmaya hazırlanan Efes Pilsen One Love Festival heyecanı yükselmeye başladı. İki gün boyunca eğlence, dans ve müziğin adresi olacak festival bu yıl da katılımcılarına benzersiz bir eğlence deneyimi yaşatacak.

2 Temmuz Cumartesi Günü Ana Sahnede Manic Street Preachers, Happy Mondays ve Nneka Rüzgarı Esecek…

Festivalciler 2 Temmuz Cumartesi günü ana sahnede Manic Street Preachers, Happy Mondays, Nneka, Büyük Ev Ablukada, 123, Radyo Babylon Soundsystem ile festivale hızlı bir giriş yapacaklar.

Lauryn Hill ve Erykah Badu gibi vazgeçilmez divalar ile karşılaştırılan Nijerya asıllı genç Alman müzisyen Nneka 18.15'te, "Madchester" akımının katalizör grubu Happy Mondays 19.45'te, İngiliz müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Manic Street Preachers ise 21.30'da ana sahnede sahne alacak.

Aynı gün "Dolu Dolu Müzik Sahnesi"nde de Sapan, Kırık Çizgi, Seni Görmem İmkansız, Kısmet Şov, Yora, Kitschcraft ve Model festivalcileri coşturacak. Işıklar sönünce, konserler bitince festivalciler onları bekleyen partilerde müziğe ve dansa devam edecek. Cumartesi günü Parti Çadırı'nda artık bir efsane haline gelen Mabbas ve Murat Beşer'in "Oldies But Goldies" partisi gerçekleşecek.

3 Temmuz Pazar Günü Ana Sahne Suede, Editors ve Cake ile Sallanacak!

3 Temmuz Pazar günü Efes Pilsen One Love Festival ana sahnesi Suede, Editors, Cake, Neşeli Milis, Sade ve Radyo Babylon Soundsystem'i ağırlayacak.

Rock müziği Funk, Ska ve Country müzikle birleştirerek bir döneme damgasını vuran Kaliforniyalı rock grubu Cake 17.45'te, post-punk'a yeniden şekil veren isimler arasında kabul edilen İngiliz grup Editors 19.30'da ve Brit-pop'un efsane ismi Suede 21.30'da ana sahnede olacak.

Festivalciler ayrıca "Dolu Dolu Müzik Sahnesi"nde Social Inclusion Band, Toz ve Toz, Eva, Ece Dorsay, Gözyaşı Çetesi, Ricochet, Farfara ve Onor Bumbum'u izleme fırsatı bulacak. Pazar günü de eğlence parti çadırında devam edecek. DJ ikilisi Novak'ın 3D Disco Partisi'nde festivalciler keyifli dakikalar geçirecek. 3D Disco'da Partisi'nde katılımcılara 3 boyutlu bir klüp ortamı yaratılacak. Şimdiye kadar Glastonbury'den Ministry of Sound'a kadar birçok yerde performans gösteren Novak; farklı video art çalışmaları ve bu görüntülere eşlik eden müzikleriyle katılımcılara farklı bir festival deneyimi sunacak.

Gün boyunca arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirmek isteyen festival katılımcılarını müzik dolu saatlerin yanı sıra çeşitli sürprizler, ödüller ve yarışmalarla dolu iki eğlenceli gün bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Sınırsız Eğlence için Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement