Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Özhan Açıklaması - Son Dakika
Spor

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Özhan Açıklaması

"Gerekli sağlık önlemleri alınmazsa sahaya çıkmayacağız"

05.01.2015 20:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Özhan, yaşadığı sakatlık sonrası sahada ambulans beklerken hayatını kaybeden Ayancık Belediyesporlu futbolcu Emrah Kandemir'i unutmadıklarını belirterek, gerekli sağlık önlemleri alınmazsa sahaya çıkmayacaklarını söyledi.

Özhan, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Sinop 1. Amatör Küme Ligi'nde mücadele eden Ayancık Belediyesporlu futbolcu 27 yaşındaki Emrah Kandemir'in yaşadığı sakatlık sonrası sahada ambulans beklerken hayatını kaybettiğini hatırlattı.

Ambulansın sahaya gelmesi için 328 lira istendiğini ifade eden Özhan, "Bu kadar para için arkadaşımızı kaybettik. Ambulans sahaya gelseydi, orada dursaydı, bu kardeşimize anında müdahale yapsaydı belki de bugün bu olayları konuşuyor olmayacaktık. Biz tüm amatör spor kulüplerimiz olarak burada aldığımız kararla sağlık görevlisi, ambulansı sahaya gelmedikten sonra ne kulüplerimiz sahaya çıkma taraftarı ne de aileler çocuklarını sahalara yollama taraftarı. Gerekli sağlık önlemleri alınmazsa sahaya çıkmayacağız. Kimse çocuğunu sokakta bulmadı" diye konuştu.

Ailelerin çocuklarını sahalara gönderirken "resmi müsabakaya gönderiyorum" diye gönderdiğini belirten Ayhan, "Resmi müsabaka bu, mahalle maçı değil. Lütfen gerekli tedbirler alınsın. Bu olayların bir daha yaşanmaması için herkes görevini yapsın" dedi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Özhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement