Sinop Havalimanı yakınına yıldırım düştü - Son Dakika
Güncel

Sinop Havalimanı yakınına yıldırım düştü

Sinop Havalimanı yakınına yıldırım düştü

Sinop'ta havalimanı yanındaki araziye yıldırım düştü.

23.01.2020 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta havalimanı yanındaki araziye yıldırım düştü.

Bölgede etkili olan şiddetli fırtına ve gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Akliman mevkisinde bulunan Sinop Havalimanı yanındaki araziye yıldırım isabet etmesi sonucu alandaki bazı ağaçlar zarar gördü.

Havalimanı kulesine yakın bölgeye isabet eden yıldırım nedeniyle Vali Vekili Abdullah Şahin ve beraberindeki heyet, alanda incelemede bulundu.

Şahin yetkililerden bilgi aldı.

Yıldırım düşmesi nedeniyle havalimanındaki uçak seferleriyle ilgili olumsuzluk bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinop Havalimanı yakınına yıldırım düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem
    17:56 Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem

    Isparta'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkoçelik' operasyonunda 56 şüpheliye adli işlem yapıldı. Operasyon sonucunda 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında bin 652 kullanımlık muhtelif uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi.

  • Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü
    17:53 Ahmet Davutoğlu Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunduğu kentte, seçim otobüsünden vatandaşları selamladı. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin siyasi haritasının yeniden şekilleneceğini savunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, milli iradeyi milli beka sorunu olarak görmek demokrasiyi anlamamaktır dedi.

  • Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı
    17:53 Çin Yapımı Elektrikli Otobüsler Ruanda'da Popülerlik Kazandı

    Ruanda'nın başkenti Kigali'de toplu taşımacılığın yenilenmesini sağlayan Çin yapımı elektrikli otobüsler, çevre dostu ve konforlu sürüş deneyimi sağlayarak bölge halkının kalbini kazandı. Kenya merkezli BasiGo şirketi, Ruanda'da bu elektrikli otobüslerin popülerliğinin artmasıyla siparişlerde büyük artış yaşadı. Şirket, önümüzdeki 12 ay içinde 100 otobüs, iki yıl içinde ise 200 otobüs çıkarmayı hedefliyor.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı
    17:52 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp, Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü'ne katıldı

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü gerçekleştirdi. Hatipoğlu, Han ilçesinde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra 71 Evler Mahallesi'nde yürüyüşe katıldı. Yürüyüş sırasında Hatipoğlu, kentimizin tamamında yapacakları zafer turunun bir provası olduğunu belirterek, Eskişehir'i kalkındırmak için çıktıkları yolda desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

  • İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı
    17:51 İskenderun'da evde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, evinde 4 ruhsatsız tabanca ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli O.B'nin ikametinde arama yaptı. Adresteki incelemede 4 ruhsatsız tabanca ve 23 fişek bulundu. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü.

  • Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
    17:51 Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

    Trabzon'un Hayrat ilçesinde meydana gelen göçükte hayatını kaybeden işçilerden biri olan Mehmet Sultan Allahverdi, memleketi Rize'nin İyidere ilçesinde defnedildi.


Advertisement