Sinop'ta 3 Ayda 3 Yeni Gazete Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta 3 Ayda 3 Yeni Gazete Yayın Hayatına Başladı

Sinop şehir merkezinde günlük yayın yapan gazete sayısının 2010 yılında 2 iken, bu sayının 2011 yılı Nisan ayına kadar, 5'e çıktığı belirtildi.

06.04.2011 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'ta 3 ay içinde 3 yeni gazetenin piyasaya çıktığı bildirildi

Sinop şehir merkezinde günlük yayın yapan gazete sayısının 2010 yılında 2 iken, bu sayının 2011 yılı Nisan ayına kadar, Sinop Pusulası, Vitrin Haber, Sinop Flash Haber gazetelerinin yayın hayatına başlamasıyla 5'e çıktığı belirtildi.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel AA muhabirine yaptığı açıklamada, günlük gazete sayısının artmasının yerel basının gelişip güçlendiğini gösterdiğini söyledi.

Demirel, yerel günlük gazetelerin sayı olarak artmasının yerel sorunların çözümüne katkı sağlayacağını da belirterek, şunları kaydetti:

"Yerel basının gelişip güçlenmesine, yöre insanının da destek vermesi gerekir. Olumsuzlukların yaşanmaması için iş adamları da gazetelere reklam yolu ile destek vermelilerdir. Kendi kaynağı ile ayakta duran gazeteler bir takım kesimlere yaslanmadan daha objektif olabileceklerdir. Medyanın kentimize katkısı büyük olacaktır, Bu nedenle herkes gazeteleri sahiplenmelidir."

- SİNOP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta 3 Ayda 3 Yeni Gazete Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement