Son dakika haber: Kırsal kesimlerdeki hastalar zor şartlarda hastanelere ulaştırılıyor - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Kırsal kesimlerdeki hastalar zor şartlarda hastanelere ulaştırılıyor

Son dakika haberlerine göre Kar ve tipi nedeniyle çok sayıda yolun ulaşıma kapandığı Sinop'ta, kırsal kesimlerdeki hastalar zor şartlarda hastanelere ulaştırılıyor.

20.01.2022 12:19  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar ve tipi nedeniyle çok sayıda yolun ulaşıma kapandığı Sinop'ta, kırsal kesimlerdeki hastalar zor şartlarda hastanelere ulaştırılıyor.

Yoğun kar yağışının dört gündür aralıklarla devam ettiği Sinop'ta, kentin özellikle yüksek kesimlerinde kar kalınlığı bir metreyi aştı.

Çok sayıda köy yolunun ulaşıma kapandığı kentte, sağlık ve İl Özel İdaresi ekipleri, kırsal kesimlerde yaşayan ve hastalanmaları üzerine yardım çağırısında bulunan vatandaşlara ulaşmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Gerze ilçesinin Kuzsöku ile Erfelek ilçesinin İnesökü köylerinde yaşayan iki vatandaşın rahatsızlanması üzerine harekete geçen Özel İdaresi ekipleri, bölgeye ulaştı. Ekiplerin karla kapanan yolu açmasının ardından hastalar ambulanslarla hastanelere ulaştırıldı.

Sinop Valiliğinden yapılan açıklamada ise vatandaşlara acil durumlar dışında sokağa çıkmamaları çağırısında bulunuldu.

Açıklamada, kar yağışının kent genelinde aralıklarla devam ettiği vurgulanarak, kar lastiği bulunmayan araçlarla trafiğe çıkılmaması uyarısı yapıldı.

Son dakika haber: Kırsal kesimlerdeki hastalar zor şartlarda hastanelere ulaştırılıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Kırsal kesimlerdeki hastalar zor şartlarda hastanelere ulaştırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement