Sinop'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sinop'tan Kısa Kısa

Sinop İl Müftüsü Hayri Çelik, Alaaddin Camisi avlusunda yaklaşık 350 kişilik iftar çadırı açılacağını söyledi.

14.05.2018 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop İl Müftüsü Hayri Çelik, Alaaddin Camisi avlusunda yaklaşık 350 kişilik iftar çadırı açılacağını söyledi.

Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, ramazan ayı içerisinde bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Bu amaçla Alaaddin Camisi avlusunda yaklaşık 350 kişilik iftar çadırı kuracaklarını ve çadırın ramazan ayı süresince açık olacağını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

"O iklimi, o ortamı, o mabedin avlusunda gençlerimizle, çocuklarımızla ramazan ayının önemini en güzel bir şekilde hissettirilmesini sağlayacağız. Bu kapsamda valimiz Hasan İpek'in de destekleriyle çok sayıda hayırsever vatandaşlarımızdan çağrımıza büyük bir destek geldi. Buradan destek veren herkese teşekkür ediyorum, bol ve bereketli bir ramazan ayı diliyorum."

Boyabat'ta bilim fuarı açıldı

Boyabat ilçesinde Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu tarafından TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu Spor Salonunda açılan TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nda 80 öğrenci tarafından hazırlanan 22 proje katılımcıların beğenisine sunuldu.

Okul Müdürü Tunçay Utku, fuarın açılışında yaptığı konuşmasında, bilim fuarıyla her seviyedeki öğrencinin proje yapabileceğini ortaya koyduklarını ifade ederek, "Hazırladığımız 22 projemizin emekçilerini alkışlıyor, fuarın hazırlanmasında emeği geçen başta proje yürütücüsü öğretmenimiz Hasan Şahin olmak üzere öğrencilerimize rehberlik eden tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinop'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement