SİNPAŞ Projelerinde Tarihi Kampanya: - Son Dakika
Güncel

SİNPAŞ Projelerinde Tarihi Kampanya:

SİNPAŞ Projelerinde Tarihi Kampanya:

Türkiye'nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş 13 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak bugüne kadar görülmemiş efsanevi bir kampanya düzenliyor.

05.08.2016 15:42  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinpaş Yapı kampanyaya Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva ve Köyceğiz projeleriyle katılırken; Sinpaş GYO da Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, İncek Blue, İncek Green, EgeYakası ve Bursa Modern projeleriyle destek veriyor.

Sinpaş'ın kampanyaya dahil edilen projelerinde peşinat yok! 10 yıl vade var! Ödeme planında ayrıca iki ayrı ara ödeme bulunuyor.

Her zaman olduğu gibi Türkiye'nin geleceğine gönülden inanan ve destek veren Sinpaş, projelerindeki ödeme planlarını da tüketiciye yine en özel ve en uygun koşullarla sunuyor.

Avni Çelik: Gün fedakarlık günüdür

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, "15Temmuz Darbe kalkışmasının karşısında millet olarak dimdik durduk, şimdi de ekonominin can damarları olan sektörler ve şirketler olarak bu duruşumuzu gösterme zamanıdır. Ülkemizin lokomotif sektörü olan inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak bizlerin Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güveni sonsuz. Bu amaçla ''Gayrimenkulde Güç Birliği ile

Daha Güçlü Türkiye kampanyasını'' hayata geçirerek ülke ekonomisindeki canlılığı devam ettirmek istiyoruz. Gün fedakarlık günüdür. Birlik, beraberlik günüdür. Ev sahibi olma hayallerini erteleyen vatandaşın hayallerini gerçekleştirme günüdür. Ve bizde şimdi bugüne kadar yapılan kampanyaların en büyüğü ile halkımızın yanındayız. Vatanımıza milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SİNPAŞ Projelerinde Tarihi Kampanya: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement