Sıradışı Banyolar - Son Dakika
Güncel

Sıradışı Banyolar

Sıradışı Banyolar

Vanucci, yeni mobilya serileriyle kusursuz banyolara imza atıyor.

21.03.2013 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sadelikle şıklığın mükemmel birleşimiyle oluşan 'Modern' ve klasikle modernin uyumunu yakalayan 'Avantgarde' serisi mobilyalarla çok özel banyolar yaratmak mümkün.

Sıradışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum katan Vanucci, her zevke hitap eden yepyeni banyo mobilyaları serisiyle kalite ve estetiği banyolarda buluşturuyor. 'Modern' ve 'Avantgarde' serisi Vanucci mobilyalar, şık ve estetik tasarımlarının yanı sıra fonksiyonel kullanımlarıyla da banyolara değer katıyor.

Yalın ve duru detaylarıyla aydınlık mekanlar yaratan Modern Serisi mobilyalar, düz hatlarının yanı sıra sade ve özgün tasarımlarıyla ferah banyolar için en doğru alternatifi sunuyor. Modern serisinde 'Mimoza' ve 'Tulip' modellerinde kullanılan mobilyalar ahşabın doğallığını ve sadeliğin zerafetini evlerin en kişisel mekanı olan banyolara taşıyor.

Işıltılı kulplar, dore detaylar ve lake kullanımlarla zenginleştirilen Avantgarde serisinin modern ve klasiği bütünleştiren en dikkat çekici modelleri ise; 'Lily' ve 'Gladiola'. Siyah ve beyazın şıklığıyla rafine tasarımlara sahip modeller dore ve kristalize kulp detayların ışıltısıyla da göz kamaştırıyor.

Serra'nın şık seramik koleksiyonlarına da uyum sağlayan Vanucci banyolar, kusursuz şıklığı duvardan zemine tamamlıyor. Birbirleriyle farklı şekillerde kombine edilebilen modeller ile özgür banyo dekorasyonları da oluşturulabiliyor.

Türkiye'de yalnızca Vanucci tarafından yapılan cila ve boya uygulamaları, parlak ve mat lake kaplama seçenekleriyle ağırlıklı olarak açık ve pastel tonlara sahip bu modeller, banyosunda ferahlık duygusu ve huzur arayanların ilk tercihi olmaya aday ürünler olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sıradışı Banyolar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement