Sıradışı Bir İlişki, Sıradışı Bir Film: 'Vahşiler' - Son Dakika
Güncel

Sıradışı Bir İlişki, Sıradışı Bir Film: 'Vahşiler'

Sıradışı Bir İlişki, Sıradışı Bir Film: \'Vahşiler\'

Oyuncu kadrosoyla göz kamaştıran, ünlü yönetmen Oliver Stone'un son filmi 'Vahşiler' 13 Temmuz'da gösterime giriyor.

04.07.2012 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oscar® ödüllü yönetmen Oliver Stone, en son Battleship'te karşımıza çıkan Taylor Kitsch, Gossip Girl'ün yıldızı Blake Lively, Aaron Taylor – Johnson, John Travolta, Benicio Del Toro ve Salma Hayek gibi yıldız oyuncuların rol aldığı şiddet dolu gerilim filmi 'Vahşiler' (Savages) ile beyazperdeye geri dönüyor.

Don Winslow'un aynı isimli çok satan kitabından uyarlanan filmde, eski bir paralı asker olan Chon, barışçıl ve yardımsever bir botanikçi olan Ben ve kendine özgü bir ruha sahip Ophelia, Laguna Beach'teki konforlu evlerinde benzersiz bir sevgiyi paylaşmaktadırlar. Ben ve Chon'un kâr getiren uyuşturucu işi sayesinde sakin, özgür ve kolay bir yaşam tarzına sahip olan bu post modern ailenin huzuru Ophelia'nın Meksikalı Baja Karteli tarafından kaçırılmasıyla bozulur.

Baja Karteli'nin acımasız lideri Elena (Hayek) ve onun zalim tetikçisi Lado (Del Toro), bu üç arkadaş arasındaki koparılamaz bağı küçümserken; Ben ve Chon, ahlaksız bir Narkotik ajanının (Travolta) gönülsüz ve güven vermeyen desteğiyle sevdikleri kızı kurtarmak uğruna kartele karşı kazanılamaz gibi görünen bir savaşa girişirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sıradışı Bir İlişki, Sıradışı Bir Film: 'Vahşiler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement