Sırasını beklemeden giren hasta, tartıştığı doktoru çivili sopayla darbetti - Son Dakika
3.Sayfa

Sırasını beklemeden giren hasta, tartıştığı doktoru çivili sopayla darbetti

Tokat'ta ilaç yazdırmak için aile hekimine giden bir şahıs, sırasını beklemesini söyleyen doktorla tartıştı. Bir süre sonra çivili bir tahtayla geri dönen 27 yaşındaki şahıs, doktoru darbederek muayene odasının kapısına da zarar verdi. Saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.

26.07.2021 19:02  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziya Gökalp Mahallesi Asım Kamile Uğurlu Aile Sağlığı Merkezi'nde saat 17.00 sıralarında E.C. isimli şahıs, ilaç yazdırmak amacıyla doktorun odasına girdi. İddiaya göre, bir ilaç gösterip aynısından yazdırmak isteyen E.C.'ye doktor Kalebaş, sırada 5 kişinin bulunduğunu belirterek beklemesi gerektiğini ifade etti.

Sırasını beklemesini söyleyen doktora 'çivili tahta'yla saldırdı

ÇİVİLİ TAHTAYLA DOKTORA VURDU

Doktorla tartışan E.C. sinirlenip binadan çıkarak bir marketin önünde duran palet tahtalarından birini alıp geri döndü. E.C., iddiaya göre üzerinde çiviler bulunan tahtayla doktora vurdu, muayene odasının kapısına da bir darbe indirerek kırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

E.C., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından doktor Özgür Kalebaş, darp raporu almak için İlçe Devlet Hastanesi'ne gitti. Olayı gören bir market çalışanı Hasan Ş., E.C.'nin dışarıdaki tahtalardan birini alarak doktorun üzerine doğru koştuğunu gördüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sırasını beklemesini söyleyen doktora 'çivili tahta'yla saldırdı
Sırasını beklemesini söyleyen doktora 'çivili tahta'yla saldırdı
Sırasını beklemeden giren hasta, tartıştığı doktoru çivili sopayla darbetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sırasını beklemeden giren hasta, tartıştığı doktoru çivili sopayla darbetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İsmail ŞİŞMAN: Yuh be kardeşim bu nasıl bir mantık. Sağlık kahramanlarını bu kadar basit şekilde darp etmek ne kadar büyük bir ihanettir. Sağlık bakanım meslektaşlarınıza daha çok sahip çıkmalısınız ve her türlü hukuki süreçte yanında olmalısınız.Bir doktor kolay yetişmiyor. 1 0 Yanıtla
  • Veli B.: Bizde olur 0 0 Yanıtla

Advertisement