Sırbistan'ın Al Caponesi" Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Sırbistan'ın Al Caponesi" Yakalandı

Sırbistan\'ın Al Caponesi" Yakalandı

'sırbistan'ın Al Caponesi' diye adlandırılan Dragoslav Kosmajac ve 7 çete üyesi dün sabah, Sırbistan Polisinin Özel Birlikleri tarafından düzenlen baskında yakalandı.

10.11.2014 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'sırbistan'ın Al Caponesi' diye adlandırılan Dragoslav Kosmajac ve 7 çete üyesi dün sabah, Sırbistan Polisinin Özel Birlikleri tarafından düzenlen baskında yakalandı.

Büyük gizlilik içinde gerçekleşen operasyonun ardından açıklamada bulunan Sırbistan İçişleri Bakanı Neboyşa Stefanoviç, dört aylık bir çalışma sonucunda, İnterpol tarafından da aranan Dragoslav Kosmajac ve 7i çete üyesinin yakalandığını resmi olarak açıkladı.  Bakan Stefanoviç, basın mensuplarına operasyon görüntülerini dağıtırken, saat 04.00 sıralarında Sırbistan polisinin Özel Birliklerinin Kosmajac'ı evine düzenlediklerini baskında yakaladıkların söyledi.

İçişleri Bakanı Stefanoviç, baskında Kosmajac'ın evinde 6 kilo uyuşturucu, 3 tabanca ve büyük miktarda euro ele geçirdiklerini ifade etti. Bakan Neboyşa Stefanoviç milyonlarca euro mal varlığına sahip olan Kosmajac'ı vergi ödememesi sonucunda ele geçirdiklerini vurgularken, Al Capone'nin de zamanında vergi kaçakçılığından yakalandığını hatırlattı.

Bakan, Dragoslav Kosmajac ve 7 çete üyesinin hemen nöbetçi savcıya sevk edildiğini ifade etti. Dragoslav Kosmajac'ın uyuşturucu satışı ve dağıtımı yaptığının bilinmesine rağmen, delil olmaması nedeniyle bugüne dek tutuklanamadığını belirten Bakan Stevanoviç, bu tutuklamanın son yılların en büyük tutuklaması olduğunu ve bunun için Sırbistan özel polis birliklerini kutladığını ifade etti. - Priştine

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sırbistan'ın Al Caponesi' Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement