Şırnak - Beytüşşebap'ta 9 Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak - Beytüşşebap'ta 9 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Şırnak - Beytüşşebap'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi (2) (ARŞİV)Beytüşşebap'ta 9 terörist etkisiz hale getirildiŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, PKK'lı 9 terörist etkisiz hale getirildi.

30.07.2017 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak - Beytüşşebap'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi (2) (ARŞİV)

Beytüşşebap'ta 9 terörist etkisiz hale getirildi

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda, PKK'lı 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Beytüşşebap İlçesi Faraşin bölgesinde PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, bugün bir grup teröristin yerini tespit etti. Bunun üzerine teröristlerin bulunduğu bölgeye, hava destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda, 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonlarının devma ettiği bildirilidi.

TSK'DAN BİLGİLENDİRME

Türk Silahlı Kuvveleri tarafından yapılan bilgilendirme ise şöyle; "29 Temmuz 2017 tarihinde akşam saatlerinde Şırnak/Beytüşşebap-Faraşin bölgesinde devam eden Şehit Piyade Yüzbaşı Nuri Şener operasyonu kapsamında İHA ile yapılan gözetleme esnasında birliklerimize saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen bölücü terör örgütü üyelerine yönelik TÜrk hava kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlenmiş, teslim olan BTÖ mensubunun ifadesinde ve telsiz kestirmelerinde sözde Kato Jirka cephe sorumlusu Derya kod adlı BTÖ mensubunun ve sözde karargah takımının da içerisinde olduğu değerlendirilen 9 BTÖ mensubu etkisiz hale getirilmiştir."

Şırnak - Beytüşşebap\'ta 9 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak - Beytüşşebap'ta 9 Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement