Şırnak'ın Yeni Valisi Aktaş: Birinci Önceliğimiz Terörle Mücadele - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ın Yeni Valisi Aktaş: Birinci Önceliğimiz Terörle Mücadele

Şırnak\'ın Yeni Valisi Aktaş: Birinci Önceliğimiz Terörle Mücadele

KARABÜK Valiliği'nden Şırnak Valiliği'ne atanan Mehmet Aktaş, yeni görevine terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek başladı.

30.06.2017 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARABÜK Valiliği'nden Şırnak Valiliği'ne atanan Mehmet Aktaş, yeni görevine terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek başladı. Vali Aktaş, öncelikli hedeflerinin terörle mücadele olduğunu belirterek, son terörist kalana kadar mücadelenin sürdürüleceğini söyledi.

Son valiler kararnamesi ile Şırnak Valisi Ali İhsan Su'nun yerine atanan Karabük Valisi Mehmet Aktaş, kente gelerek yeni görevine başladı. Valilik makamında gazetecilere konuşan Vali Aktaş, Şırnak'a gelişinde kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti. Şırnak'a önemli hizmetlerde bulunacakların anlatan Vali Aktaş, ilk önceliklerinin terörle mücadele olduğunu ifade ederek, "Birinci önceliğimiz terörle mücadele olacak. Şırnak halkı terörden dolayı çok büyük sıkıntılar yaşadı, çok büyük bedeller ödedi. Terörle mücadelede bütün ülkede olduğu gibi Şırnak ilimizde de operasyonlar yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Terör tehdidi büyük bir oranda bertaraf edildi. Ama biz buradaki bütün ilgili arkadaşlarımız, bütün güvenlik birimleri ile el ele koordinasyon içerisinde ve tabi ki, Şırnaklı hemşerilerimizin de desteğini alarak ki, o desteği almadan istediğimiz hedefe ulaşamayız. İnşallah o destekle en son terör örgütü mensubu imha edilene kadar bu mücadeleyi devam ettireceğiz. Allah'ın izni ile birinci önceliğimiz bu olacak" dedi.

Şırnak'ın bütün ilçeleri, beldeleri ve köyleri ile birlikte imar, altyapı, üstyapı çalışmalarına el birliği ile gayret edeceklerini anlatan Vali Aktaş, "Hükümetimizin bu noktada çok büyük yatırımları var. Çok büyük kaynaklar bu bölgeye yönlendirildi. Başlamış olan yatırımlar bir an önce bitirilmesi için gayret göstereceğiz. Ayrıca yenileri içinde yine elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Şırnak ilimiz ve bütün ilçelerimiz, köylerimiz ve beldelerimiz şimdiki seviyelerinin çok daha üzerine çıkacaktır. Ayrıca yine Şırnak'ımızın ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi içinde yine el birliği ile bir gayret göstereceğiz. Tabi bunları yaparken mümkün oldukça açık olacağız, şeffaf olacağız ve iletişime açık olacağız. Şırnak'ımızın en uzağındaki her vatandaşımız dahil istediğinde bize istediğinde ulaşabilecektir. Bunun kanalı her zaman açık tutmaya gayret göstereceğiz. İnsanlarımıza sıcak davranacağız. İnsanlarımızı kucaklayacağız. Biz onlara hizmet için buradayız. Şırnak'a, Şırnak insanına hizmet için buradayız. İnşallah bunun hakkını vereceğiz. Buradaki tüm kesimlerin koordinasyonu ile buradaki hizmetin kalitesini, seviyesini en üst seviyeye, düzeye çıkaracağız. Her ne şart altında olursa olsun buradaki her bir vatandaşımızın bize rahatça ulaşabileceği bir ortamı sağlayacağız. Biz de her vatandaşımıza ulaşmanın gayreti içerisinde olacağız. Hiçbir vatandaşımız kendisini garip ve mahsun hissetmeyecek. Biz bunun mücadelesi içerisinde olacağız. Rabbim bizi bu hizmet yolunda mahçup etmesin" diye konuştu.

FOTOĞARFLI - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ın Yeni Valisi Aktaş: Birinci Önceliğimiz Terörle Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement