Şırnak Milletvekili Adayı Atan'ın İlçe Ziyaretleri - Son Dakika
Politika

Şırnak Milletvekili Adayı Atan'ın İlçe Ziyaretleri

AK Parti Şırnak milletvekili adayı Hatice Atan, seçim çalışmaları kapsamında Güçlükonak ve Uludere ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

13.06.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şırnak milletvekili adayı Hatice Atan, seçim çalışmaları kapsamında Güçlükonak ve Uludere ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Atan, Uludere merkez Şenoba ve Hilal beldesi, Ortasu, Yekmal, Ortabağ köyü ile Güçlükonak merkez ile Damlarbaşı, Boyuncuk ve Yağmurkurusu köylerinde vatandaşlarla buluştu.

Atan, yaptığı açıklamada, gezdikleri iki ilçe ve bağlı belde ile köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek gerekli notları aldıklarını söyledi.

24 Haziran seçimlerini AK Parti nazarında kurtuluş mücadelesi olarak gördüklerini belirten Atan, şunları kaydetti:

"Bizim için 24 Haziran seçimleri bir cihat olacaktır. Bu şuurla bütün dünya mazlumlarına kucak açan, düşmana korku salan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden ülkemizde seçilmesi, milletvekillerimizin mecliste söz sahibi olması adına çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İki ilçemiz ve bağlı belde köylerde destek istedik. 24 Haziran'a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Şırnak Milletvekili Adayı Atan'ın İlçe Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement