Şırnak, Silopi, Nusaybin ve Yüksekova'da 12 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika
Güncel

Şırnak, Silopi, Nusaybin ve Yüksekova'da 12 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi

.silopi'de devam eden operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, yedi adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve 19 adet Kaleşnikof şarjörü, dört adet el bombası, bir adet roket atar mühimmatı ele geçirilmiş, altı el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

08.04.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

.

silopi'de devam eden operasyonda; bir bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş, yedi adet Kaleşnikof piyade tüfeği ve 19 adet Kaleşnikof şarjörü, dört adet el bombası, bir adet roket atar mühimmatı ele geçirilmiş, altı el yapımı patlayıcı imha edilmiştir.

Tunceli, Hakkari kırsalında ve Irak kuzeyi Kandil bölgelerinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen mağara, mühimmat deposu ve sığınaklar icra edilen hava harekatı ile imha edilmiştir.

Şırnak/ Silopi'de bölücü terör örgütünün Irak kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan, bir bölücü terör örgütü mensubu terörist güvenlik güçlerine teslim olmuştur.

Kilis/ Merkez'de Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan, yabancı uyruklu PKK/ PYD terör örgütü mensubu dört terörist, yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Bitlis/ Tatvan'da icra edilen operasyonda tespit edilen dört ayrı sığınakta, 50 kg Amonyum Nitrat, yaşam malzemesi ve bir adet ilk yardım çantası ele geçirilmiştir.

Gaziantep/ İslahiye'de yol aramasında; 20 adet roketatar mühimmatı, 20 adet roketatar sevk fişeği ve 35 kg patlayıcı madde ele geçirilmiştir. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak, Silopi, Nusaybin ve Yüksekova'da 12 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement