Şırnak Şırnaklı Çift, 2007 Yılında Başvuru Yaptığı Hacca 11 Yıl Sonra Gitti - Son Dakika
Güncel

Şırnak Şırnaklı Çift, 2007 Yılında Başvuru Yaptığı Hacca 11 Yıl Sonra Gitti

Şırnaklı çift, 2007 yılında başvuru yaptığı hacca 11 yıl sonra gittiŞIRNAK merkezde ikamet eden Safiye ve Süleyman Yalçın çifti, 2007'de başvurdukları hac vazifesini ancak 11 yıl sonra gerçekleştirebildi.

06.09.2018 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnaklı çift, 2007 yılında başvuru yaptığı hacca 11 yıl sonra gitti

ŞIRNAK merkezde ikamet eden Safiye ve Süleyman Yalçın çifti, 2007'de başvurdukları hac vazifesini ancak 11 yıl sonra gerçekleştirebildi. Başvuru yaptığında sağlık durumu iyi olan Süleyman Yalçın, geçen süre zarfında yaşlılığın etkisi ile hac vazifesi sırasında zorlandığını söyledi.

Şırnak'ta 2007 yılında hac vazifesini yerine getirmek için Diyanet İşleri Başkanlığına başvuru yapan Süleyman ve Safiye Yalçın çifti, 11 yılın ardından ancak kuranın bu yıl kendilerine çıkması sonucu kutsal topraklara gidip, hac vazifelerini yerine getirdi. Kutsal topraklarda hac vazifesini, sağlık durumu nedeniyle güçlükle yerine getiren 67 yaşındaki Süleyman Yalçın, tek hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Hac için kayıt yaptırdığında sağlık açısından durumunun iyi olduğunu belirten Yalçın, şimdi ise şeker, tansiyon, parkinson ve kalp rahatsızlığı olduğunu ifade ederek, 11 sene önce eşimle birlikte hacca gitmek için başvuruda bulundum. Bu sene nasip oldu. Kutsal topraklara gittik. 11 sene önce daha gençtim, şimdi yaşlandım. O zaman gitseydim ibadetlerimi daha iyi yerine getirecektim. Biraz zorluk çektik. Yaşlandığım için ayaklarda şişkinlik oluyor, yorgunluk oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin. Her şeye rağmen bu vazifemi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadım dedi.

Şırnak Şırnaklı Çift, 2007 Yılında Başvuru Yaptığı Hacca 11 Yıl Sonra Gitti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Şırnaklı Çift, 2007 Yılında Başvuru Yaptığı Hacca 11 Yıl Sonra Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement