Şırnak'ta "3. Öğrenme Şenliği" - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta "3. Öğrenme Şenliği"

Şırnak'ta "3. Öğrenme Şenliği" düzenlendi.

25.04.2019 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta "3. Öğrenme Şenliği" düzenlendi.

İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezi müdürlükleri iş birliğiyle Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen törenle şenliğin açılışı yapıldı.

Şenlikte kent merkezi ve ilçelerde Halk Eğitim Merkezlerinde hazırlanan, teknoloji, el sanatları, resim, spor ve TÜBİTAK projeleri sergilendi.

Şenliğe katılan Vali Mehmet Aktaş, Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, kurum müdürleri ve vatandaşlar da stantları gezerek, sergilenen ürünlerle ilgili bilgi aldı.

Aktaş, 2018-2019 eğitim öğretim yılında il merkezi ile İdil, Cizre, Silopi, Güçlükonak, Uludere ve Beytüşşebap ilçelerinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan tüm çalışmaların sergilendiğini belirtti.

Vatandaşların ve okullardaki öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik çok güzel programların yapıldığını dile getiren Aktaş, şöyle konuştu:

"Buradaki buluşları, el emeğini gördük, çok mutlu olduk. Bu ortam gösterdi ki imkan sağladığımızda, destek verdiğimizde toplum olarak gençlerimizi insanlarımızı motive ettiğimizde, yönlendirdiğimizde ne kadar güzel sanatsal eserlerin ortaya çıktığını gördük. İl genelinde katkı sağlayan, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum"

Şenlik 2 gün sürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta '3. Öğrenme Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement