Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi

Şırnak\'ta Askeri Helikopterin Düşmesi

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayımladı.

01.06.2017 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayımladı.

Yayımladığı mesajında, 13 kahraman askerin şehit olduğunu hatırlatan Vali Altıparmak, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu elim kazada şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi.

Başkan Zolan'nın taziye mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaşanan helikopter kazasında şehit düşen 13 asker için yayımladığı taziye mesajında Türk milletinin vatanı için canını veren şehitlerini ilelebet minnet ve şükranla anacağını belirtti.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için mücadele ederken şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileyen Zolan, Türkiye'nin bütün zorlukların üstesinden geleceğini vurguladığı mesajında şunlara yer verdi:

"Ülkesinin huzur, güven ve bağımsızlığı için canını dişine takan kahraman askerlerimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de görevlerinin başındadır. Ülkemizin huzuru, milletimizin birlik ve beraberliği için her türlü şer odaklarına karşı verdikleri mücadelede şehitlik mertebesine ulaşan kahraman askerlerimiz 80 milyonun kalbinde yaşamaya devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Askeri Helikopterin Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement