Şırnak'ta Mehter Marşı ile Başlayan Operasyon 'Ölürüm Türkiyem' Şarkısı ile Bitti - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Mehter Marşı ile Başlayan Operasyon 'Ölürüm Türkiyem' Şarkısı ile Bitti

Şırnak\'ta Mehter Marşı ile Başlayan Operasyon \'Ölürüm Türkiyem\' Şarkısı ile Bitti

Şırnak'ta mehter marşı ile başlayan operasyon 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı ile bittiŞIRNAK'ta 14 Mart'ta Mehter marşıyla başlayan operasyonlar 'Ölürüm Türkiyem' şarkısıyla 81'inci gününde dün sona erdi.

04.06.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta mehter marşı ile başlayan operasyon 'Ölürüm Türkiyem' şarkısı ile bitti

ŞIRNAK'ta 14 Mart'ta Mehter marşıyla başlayan operasyonlar 'Ölürüm Türkiyem' şarkısıyla 81'inci gününde dün sona erdi. Şırnak'ta tamamlanan operasyon sonrasında araçlardan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği "Ölürüm Türkiyem" parçası çalındı.

Şırnak Kent merkezinde PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından asker ve polis tarafından

başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çiftçi0 Operasyonu" 81. gününde dün sona ermesi nedeniyle güvenlik güçleri havaya ateş açarak kutlama yaptı. Dün akşam saat 19: 00'da biten operasyonun ardından güvenlik güçleri kentin yüksek binaları ile çeşitli noktalarına Türk bayrakları astı. !4 Mart'taki operasyonlar güvenlik güçleri tarafından mehter marşı ile başlarken, dün operasyonların sona ermesi nedeniyle güvenlik güçleri araçlarında sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın seslendirdiği "Ölürüm Türkiyem" parçasını çaldı. Kentte güvenlik güçlerinin operasyonları halen devam ederken, PKK'lılar tarafından kazılan bir çok tünel, sığınak ve depoda arama tarama faaliyetleri ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Mehter Marşı ile Başlayan Operasyon 'Ölürüm Türkiyem' Şarkısı ile Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement