Şırnak'ta PKK'nın Kadın Sorumlusu Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta PKK'nın Kadın Sorumlusu Öldürüldü

Şırnak\'ta PKK\'nın Kadın Sorumlusu Öldürüldü

Şırnak'ta, 14 Mart gecesi ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan operasyonlar devam ederken, dün çıkan çatışmalarda PKK'nın sözde şehir yapılanması olan Sivil Savunma Birlikleri (YPS) sorumlusu 'Berivan Avesta' kod adlı kadın terörist ölü ele geçti.

23.03.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta, 14 Mart gecesi ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra başlatılan operasyonlar devam ederken, dün çıkan çatışmalarda PKK'nın sözde şehir yapılanması olan Sivil Savunma Birlikleri (YPS) sorumlusu 'Berivan Avesta' kod adlı kadın terörist  ölü ele geçti.

Şırnak'ta yürütülen hendeklerin kapatılması barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon kentin Bahçelievler, Dicle, Yeşilyurt ve Cumhuriyet mahallelerinde yoğunlaştı. Yeşilyurt Mahallesi'nde dün çıkan çatışmada öldürülen 4 PKK'lı arasında örgütün kadın sorumlularından 'Berivan Avesta' kod adlı teröristin de bulunduğu saptandı.

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması olan YDG-H'nin yerine kurduğu Sivil Savunma Birlikleri (YPS) Şırnak kadın sorumlusu olduğu belirtilen 'Berivan Avesta' kod adlı teröristle birlikte ölenlerden ikisinin Salih Batmaz ve Ömer Aslan olduğu belirtildi.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta PKK'nın Kadın Sorumlusu Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement