Şişli'de asansör boşluğuna düşen kadın yaralandı - Son Dakika
Güncel

Şişli'de asansör boşluğuna düşen kadın yaralandı

Şişli\'de asansör boşluğuna düşen kadın yaralandı

Şişli'de Moğolistan uyruklu bir kadın, arkadaşını iş yerinde ziyaret etmek için geldiği binanın asansör boşluğuna düşerek acılar içerisinde bağırarak yardım bekledi.

12.07.2019 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de Moğolistan uyruklu bir kadın, arkadaşını iş yerinde ziyaret etmek için geldiği binanın asansör boşluğuna düşerek acılar içerisinde bağırarak yardım bekledi. İtfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden çıkartılan kadın, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 19.00 sıralarında Şişli İzzetpaşa Mahallesi Vefa Poyraz Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isminin Chimgee olduğu öğrenilen Moğolistan uyruklu bir kadın, arkadaşını çalıştığı iş yerinde ziyaret etmek istedi. Binanın beşinci katına çıkmak isteyen kadın, karanlıkta fark edemediği asansörün kapısını açmaya çalıştı. Karanlık olduğundan dolayı asansör kapısını açarak asansöre binmeye çalışan kadın 2. kattan boşluğa düştü. Boşluğa düşen kadın burada acı içerisinde bağırarak sesini binadaki vatandaşlara duyurmaya çalıştı. Asansör boşluğundan gelen çığlıkları duyan vatandaşlar, kadının boşluğa düştüğünü görünce durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

YARALI KADIN İTFAİYE YARDIMIYLA ÇIKARTILDI Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asansör boşluğuna düşen kadını güvenli bir şekilde düştüğü yerden çıkarttı. Sedyeye konulan kadına ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ayağından yaralanan kadın daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

"ASANSÖRÜ FARK ETMİYOR, AYAĞINI ATIP DÜŞÜYOR" Yaralı kadının sesini duyarak yardımına koşan vatandaşlardan birisi, "Arkadaş misafir geliyor, düğmesine basıp çağırmıyor, kapısını açmaya çalışıyor, daha sonra ikinci kata çıkıyor, zorluyor kapıyı açıyor. Asansör yukarıda çağırsa gelecek. Basıyor aşağıya boşluğa düşüyor. Bilmediği için düğmeye basmayıp, kapıyı açıp boşluğa düşüyor. Asansörü fark etmiyor ayağını atıp düşüyor" diyerek olay anını anlattı.

(Selim Bayraktar/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli'de asansör boşluğuna düşen kadın yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement