Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada! - Son Dakika
3.Sayfa

Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!

İstanbul Şişli'de belediyenin temizlik ekipleri tarafından şans eseri fark edilen bebeğin çöp konteynerine bırakılma anına ait kamera görüntüleri çıktı. Görüntülerde bir şahsın çöp konteynerinin yanına gelip bebeği bıraktığı anlar yer alıyor.

21.02.2020 10:38  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de temizlik işçileri tarafından bulunan bebeğin çöp konteynerine bırakılma anına ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Şişli Kuştepe Yavrukuş Sokak'ta dün sabah saatlerinde Şişli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çöp konteynerlerini boşaltmaya başladı. Ekipler, sokak üzerindeki bir çöp konteynerini araca boşaltarak hareket etti.

AĞLAMA SESİNİ DUYDULAR

Bir süre sonra bir ağlama sesi duyan temizlik görevlileri, aracı durdurarak kontrol etti. Bu sırada temizlik görevlileri bir poşete konularak çöpe atılan yeni doğmuş bebeği fark etti.

Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!

SAĞLIK DURUMU İYİ

Bebeği yanlarına alan temizlik görevlileri, hemen yakında bulunan Kuştepe'de Aile Sağlık Merkezi'ne götürdü. Burada ilk kontrolleri yapılan bebeğin bir kız çocuğu olduğu anlaşıldı. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!

VİCDANSIZLIK KAMERADA

Polis ekiplerinin konuyla ilgili araştırmaları sürerken yeni bir gelişme yaşandı. Bebeğin çöp konteynerine bırakıldığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bir şahsın çöp konteynerinin yanına gelip bebeği bıraktığı anlar yer alıyor.

Şişli\'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şişli'de bebeğin çöp konteynerine bırakılma anı kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • AZAT BAĞCILAR: BÖYLE ANNE BABANIN ALLAH BELASINI VERSİN GARDAŞ YAZIKLAR OLSUN 21 0 Yanıtla
  • RojhaT AvaşiN : ALLAH kahretsin böyle anne yada baba olmaz olsun bu bebeği çöp konteyrenine atanllar hakında cezai işlem yapıllacaktır en ağır cezayı almalları lazım bu nasıl vicdanszılık nasıl bir zalimliktir insanın düşmanı bile bu masum çocuğa bunu yapmaz 19 0 Yanıtla
  • MURAT: Benim yüreğim evlat hasretiyle yanarken rüyalarımda görürken sadece bunu yapanı yüreğimin ahı yaksın 16 0 Yanıtla
  • AZAT BAĞCILAR: BİZ EVLADIMIZIN ELİNE ÇÖP BATSA UYKU UYUYAMIYORUZ ULAN NASIL BİR VİCDAN BU SİZ İNSANMISINIZ ? ALLAH SİZİ HELAK ETSİN. 12 1 Yanıtla
  • Gülüm: Yıllardır evlat isteğiyle yanıyoruz. Bu cehennem odununun yaptığına bak. 12 0 Yanıtla
  • yusuf fethiye: maşallah çokta güzelmiş bahtıda güzel olur inşallah 11 0 Yanıtla
  • BİR GARİBAN,: RABBİM İSLAH ETSİN İNŞALLAH BUNLARIDA, 8 0 Yanıtla
  • GÖKHAN DEĞİRMENCİ: EVLAT EDİNEBİLİRYİZ ACABA NEREYE BAŞVURMAMIZ LAZIM 7 0 Yanıtla
  • Paşalı: Ulan imansızlar çöp olsa öyle fırlatılıp atılmaz bunları kasten insan öldürme suçu ile yargılayacaksın 6 0 Yanıtla
  • Ingo : Vijdansizlar 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı
    12:57 Kaçak suç makinesi jandarmanın operasyonuyla yakalandı

    Aksaray'da cezaevi firarisi olan ve 'Kasten öldürme, birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, hükümlü ve tutuklunun kaçması' suçlarından aranan ve hakkında 25 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement