ŞİŞLİ'DE GÜPEGÜNDÜZ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA - Son Dakika
Güncel

ŞİŞLİ'DE GÜPEGÜNDÜZ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA

ŞİŞLİ\'DE GÜPEGÜNDÜZ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA

Şişli'de güpegündüz bir işyerine girerek 15 bin lira ve işyeri sahibine ait değerli kol saatlerini alan şüpheli, güvenlik kamerasına yakalandı.

10.02.2020 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de güpegündüz bir işyerine girerek 15 bin lira ve işyeri sahibine ait değerli kol saatlerini alan şüpheli, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, Şişli, Gülbahar Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan işyerinin kapılarının açık olduğunu gören kişi içeri girdi. İşyerinde kimsenin bulunmadığını fark eden şüpheli, etrafı kurcalamaya başladı. Çekmeceleri yoklayan şüpheli, bir şey bulamayınca diğer odalara yöneldi. İç kısımda bulunan odaların birindeki sehpanın üzerinde 15 bin lira bulan şüpheli, önce bu parayı aldı ardından üç adet kol saati, dizüstü bilgisayar ve işyeri sahibinin çocuğuna ait olduğu öğrenilen kumbarayı da alarak işyerinden çıktı. Bir süre sonra işyerine dönen İsmail Korkmaz, etrafın dağıldığını ve çekmecelerin karıştırıldığını gördü. Güvenlik kamera kayıtlarını izleyen Korkmaz, işyerinden hırsızlık yapıldığını anlayınca polise şikayette bulundu.

BİR KİŞİ HIRSIZLIK YAPARKEN DİĞERİ GÖZCÜLÜK YAPTIİşyerinden gerçekleştirilen hırsızlık olayına iki kişinin karıştığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, işyerine iki kişinin geldiği ancak birinin gözcülük için dışarıda kaldığı görülüyor. Şüphelilerden birinin içeri girerek çekmeceleri kurcaladığı ve ardından kapıları kapalı olan diğer odalara girdiği anlar kameralarca kaydediliyor. Son olarak şüphelinin kol saatleri, dizüstü bilgisayar ve kumbarayı mavi bir çöp poşetine doldurup işyerinden çıkarak uzaklaştığı anlar güvenlik kameralarına yansıyor.

ÇOCUĞUMUN KUMBARASINA KADAR ALMIŞLARİşyerine giren hırsızların çocuğuna ait kumbaraya kadar aldığını belirten İsmail Korkmaz, "İşyerimde hırsızlık yaşandı. Yan taraftaki ofisime yemek için gittim. İki kişi geliyorlar. Biri dışarda gözcülük yaparken diğeri de içeri girerek ne var ne yok alıyor. Tekrar geldiğimde içeri girip çıkmışlardı. Arka tarafta odalar var. Müşterilerimden gelen kiralarım vardı. Yaklaşık 15 bin lira, üç adet saatim, bir adet dizüstü bilgisayar ve çocuğuma ait bozuk para kumbarasına kadar almışlar. Bunun yanı sıra kimliklerimizi de almışlar. Polise giderek şikayetçi oldum, güvenlik kamera kayıtlarını da teslim ettim. Hırsızlığı gerçekleştirenler çevrede bilinen şahıslardanmış, bulunmamaların imkansız olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü: (Aktüel Görüntü)İşyeri sahibiyle röportajİşyerinden detaylar(Güvenlik Kamerası)Şüphelilerin işyerine gelişiŞüphelilerden biri içeri girerek etrafı kurcalamasıİkinci şüphelinin gözcülük yapmasıŞüphelinin işyerinden çaldıklarını poşete koyarak uzaklaşmasıGenel ve detaylar


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ŞİŞLİ'DE GÜPEGÜNDÜZ İŞ YERİNDEN HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERASINDA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.

  • ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı
    22:53 ABD Rusya'yı terör saldırısı konusunda uyardı

    ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya'yı 22 Mart'ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.


Advertisement